Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη

Διαβάστε τι έχουν να σας πουν τα ζώδια για την Πέμπτη 30 Αυγούστου:

Κριός

Βρίσκεστε εν μέσω μιας περιόδου μεγάλων αλλαγών, γι’ αυτό πρέπει να διαχειριστείτε τις υπάρχουσες σχέσεις σας με ιδιαίτερη προσοχή. Μην δίνετε υποσχέσεις χωρίς να είστε βέβαιοι πως θα τις τηρήσετε. Καλύτερα να περιμένετε μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα.

Το 13 μοιάζει με τυχερό σας αριθμό- μήπως σας χτυπάει κάποιο καμπανάκι;

Ταύρος

Η Σελήνη θολώνει την κρίση σας σήμερα, οπότε

δεν θα σας συνιστούσα να εκμεταλλευτείτε τη μέρα παίρνοντας αποφάσεις. Ευτυχώς, σε ό, τι αφορά τη σχέση σας, κάνατε ό, τι ήταν να κάνετε. Αναμείνατε αποτελέσματα λίαν συντόμως.

Μια γνωριμία θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Μην πείτε όχι σε κοινωνικά καλέσματα, λοιπόν.

Δίδυμος

Η συμπεριφορά σας ασκεί πολύ μεγαλύτερη επιρροή απ’ ό, τι νομίζετε στον κόσμο. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και συνειδητοποιήστε επιτέλους τη θέση σας (που είναι κομβική) στη ζωή των άλλων.

Μια νέα ευκαιρία σας παρουσιάζεται στα ερωτικά και σας δίνει την πολύτιμη ευκαιρία να επανορθώσετε τα σχετικά πρόσφατα σφάλματά σας.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σας βοηθάει να εκφράσετε ό, τι από ντροπή ή συντηρητισμό διστάζατε να εκφράσετε μέχρι στιγμής. Να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε πολλούς πόντους στα ερωτικά και στα επαγγελματικά με το νέο σας προφίλ, χωρίς να καταβάλετε σημαντικό κόπο.

Προσοχή στα ζώα σήμερα. Η επαφή σας με αυτά μπορεί να φανεί ιδιαίτερα διαφωτιστική.

Λέων

Μη βιάζεστε να επιτεθείτε σε ό, τι σας ερεθίζει. Προσπαθήστε πρώτα να το κατανοήσετε και να το μεταχειριστείτε με λεπτότητα και αφήστε τις ακρότητες κατά μέρος.

Η διπλωματικότητά σας, καλώς ή κακώς, επιδρά καταλυτικά στην κοινωνική και επαγγελματική σας ανέλιξη. Μην υποτιμάτε τα χαρίσματά σας, ακόμη κι αν δεν είστε υπερήφανοι γι’ αυτά.

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σας θα σας δώσει πολλές διεξόδους σήμερα και σε συνδυασμό με την ευνοϊκή επιρροή του Δία, θα σας φέρει ενώπιον του πολυπόθητου ερωτικού σημείου. Μην τα κάνετε θάλασσα!

Αυτός που σας αγνοεί επιδεικτικά, έχει μάλλον πολλά συναισθήματα ακόμη για σας. Αφήστε το χρόνο να γιατρέψει τις πληγές του.

Ζυγός

Η συγκυρία σας έχει κάνει κάπως ζήτουλες Ζυγοί μου, γι’ αυτό πρέπει επειγόντως να αναλάβετε δράση, προκειμένου να βελτιώσετε το προφίλ σας. Παίξτε τους δύσκολους αν χρειαστεί- δεν σας κοστίζει τίποτα.

Η ερωτική πρόκληση εκ μέρους των Ιχθύων και των Σκορπιών είναι ολοφάνερη. Δεν σας συμφέρει όμως να απαντήσετε άμεσα.

Σκορπιός

Η πειθώ σας σήμερα θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη σχέση σας με τους ανθρώπους. Θα καταφέρετε να φέρετε την κατάσταση εκεί ακριβώς που σας συμφέρει, χωρίς απαραίτητα να έχετε δίκιο. Επωφεληθείτε από την συγκυρία αλλά μην επαναπαυθείτε.

Ο Άρης καλλιεργεί κλίμα ψυχρού πολέμου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο του κύκλου σας.

 

Τοξότης

Αν δεν σας θέλει αυτός μια, δεν τον θέλετε εσείς δέκα. Οι πλανητικές κινήσεις ενισχύουν την αυτονομία σας και σας

Keywords
Τυχαία Θέματα