Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας για την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου: 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου και εσείς συντονίζεστε στους ρυθμούς της δουλειάς που σήμερα απαιτεί ακρίβεια και πιθανόν κάποια ιδιαίτερη δεξιότητα. Ίσως δώσετε έμφαση σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και διατροφής. Πολύ πιθανόν να ξαναδείτε ζητήματα που σχετίζονται με κάποια ιδεολογία ή πρόσωπα που μένουν στο εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως κλείσετε εισιτήρια για κάποιο ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η

ανάγκη να αισθανθείτε όμορφα, να δείτε θετικά τη ζωή, να πάρετε δύναμη και κουράγιο αντανακλάται σήμερα μέσα από επιλογές που σας κάνουν να αισθάνεστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Στα οικονομικά, ίσως υπάρξουν κάποια μπρος – πίσω που με το Δία στον 2ο μπορούν να σας βγουν σε καλό. Παράλληλα, θα επιδιώξετε η καθημερινότητά σας να γίνει περισσότερο άνετη και χαλαρή. Οι γεννημένοι του 1970 θα στηρίξετε τα όνειρα ενός φίλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλετε να προσφέρετε στην οικογένειά σας και να κάνετε πράγματα που θα δείξουν με πράξεις ότι τους αγαπάτε και ότι πιστεύετε στο θεσμό της περισσότερο ίσως από ό, τι τα φαινόμενα δείχνουν. Παράλληλα, ευτυχή συμβάντα που συνδέονται με παιδιά, ευχάριστες δραστηριότητες και ερωτικά ρομάντζα σας κάνουν να χοροπηδάτε από μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1969 θα φέρετε ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάποιες ιδέες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό σας σήμερα αναλύει τα γεγονότα και βγάζει συμπεράσματα, βασιζόμενο στη λογική και λιγότερο στο συναισθήματα. Κάποιοι θα χρειαστεί να διεκπεραιώσετε υποθέσεις σας με τη βοήθεια ενός φίλου ενώ άλλοι ίσως κάνετε κάποια μετακίνηση, προκειμένου να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Ορισμένα επαγγελματικά βήματα θα επηρεαστούν από πρότερες σκέψεις σας. Οι γεννημένοι του 1963 θα ζήσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ πιθανόν να δείξετε κάποια ιδιοτροπία όσον αφορά στο πως οι άλλοι εκδηλώνουν την αγάπη τους για το πρόσωπό σας, όμως συγχρόνως η λογική θα αποτελέσει ένα καλό οδηγό για να βγείτε από κάποιο συναισθηματικό αδιέξοδο. Μπορεί να κάνετε μια έξοδο με φίλους ή κοντινά πρόσωπα ενώ κάποιοι ίσως γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από ένα προξενιό που θα σας κάνει ένας γνωστός. Οι γεννημένοι του 1987 θα μπείτε σε δίλημμα όσον αφορά στα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε να κοιτάτε στον καθρέφτη και να νιώθετε όμορφα με την εικόνα σας και για αυτό σήμερα κλείνετε ραντεβού με κομμώτριες, αισθητικούς και μανικιουρίστες και συγχρόνως δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στο ντύσιμο και το στυλ σας. Με την Αφροδίτη στον 2ο θα δείτε τα έσοδά σας να παίρνουν την ανιούσα και τη διάθεσή σας να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά. Υποσχέσεις μελών της οικογένειας ίσως πάρουν το δρόμο της υλοποίησης. Οι γεννημένοι του 1980 πιθανόν να πιάσετε δεύτερη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Μετράτε την ώρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει μεγάλη χαρά, καθώς εναρμονίζεστε με την επιθυμία σας για αγάπη, ομορφιά και έρωτα. Συγχρόνως με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία ζητήμα

Keywords
Τυχαία Θέματα