Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ 

Οι πρώτες πρωινές ώρες είναι ευχάριστες και ίσως αποτελούν το γλυκό επίλογο μιας όμορφης εμπειρίας. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν μια μακρά πορεία. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα που ο λόγος τους μετράει, εκτός αν είστε έτοιμοι για τις πιθανές επιπτώσεις. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως αναθεωρήσετε κάποιες αισθηματικές επιλογές

σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Αρχικά, θα δείτε πως θα διαχειριστείτε κάποιες οικονομικές υποθέσεις και στη συνέχεια θα γίνετε πολύ πιο προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, προκειμένου να αποφύγετε την επανάληψη κάποιων παρερμηνειών ή παρανοήσεων. Συγχρόνως, ίσως αισθανθείτε συναισθηματικά αποκομμένοι από δικά σας πρόσωπα ή άτομα με τα οποία συνεργάζεστε και θελήσετε να κάνετε κάτι παραπάνω από το να είστε απλός θεατής. Οι γεννημένοι του 1988 αποφύγετε να υπογράψετε κάποια σύμβαση ή συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τη μια ρίχνετε γέφυρες επικοινωνίας με συνεργάτες ή πελάτες και από την άλλη είστε ιδιαίτερα σκεπτικοί όσον αφορά χρηματοπιστωτικά ζητήματα. Συγχρόνως, σε ένα κρυφό φλερτ ή μια μυστική σχέση μπορεί σήμερα να κινηθείτε πιο μεθοδικά σε σχέση με προηγούμενε φορές. Παράλληλα, ίσως κάποια επαγγελματική υπόθεση που είχατε ξεχάσει ή παραμελήσει σας χτυπήσει την πόρτα. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε συζητήσεις για ένα νέο ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Μέσα στο χώρο της εργασίας επικρατεί ένα χαλαρό κλίμα και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε τη μέρα σας ήρεμα και ευχάριστα. Από το μεσημέρι, ίσως ο σύντροφός σας ζητήσει μια υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι σε ζητήματα που θεωρεί σημαντικά ενώ πολύ πιθανόν να βρεθείτε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή πρόσωπα που είχατε καιρό να ανταμώσετε. Οι γεννημένοι του 1970 θα απαλλαχτείτε από οικογενειακά βάρη.

ΛΕΩΝ 

Στιγμές ευτυχίας βιώνετε από νωρίς το πρωί, γεγονός που σας δίνει δύναμη και όρεξη να ασχοληθείτε με σοβαρές υποθέσεις, από το μεσημέρι, με στόχο να βελτιώσετε τα πράγματα. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε πιο συντονισμένα όσον αφορά σε θέματα σχετικά με τη διατροφή σας ενώ ίσως κάποιο πρόσωπο κύρους ή ισχύος προσπαθήσει να σας επιβάλει τα θέλω του στην καθημερινότητά σας. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως πάτε σε μια γιορτή ή ένα πάρτι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα από την οικογένεια αντλείτε χαρά και πολύ πιθανόν να κάνετε και κάποια έξοδα για να ομορφύνετε το χώρο σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον 5ο ηλιακό οίκο θα φανείτε ιδιαίτερα σχολαστικοί όσον αφορά θέματα που αφορούν παιδιά και θα έχετε μελετήσει κάθε σας βήμα σε υποθέσεις που σχετίζονται με έρωτα και διασκέδαση. Ίσως κάποια άστοχη ενέργεια σας φέρει σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1970 θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Σχέσεις με φίλους αποκαθίστανται ενώ οι συγγενικοί δεσμοί είτε γίνονται πιο στενοί είτε συναντούν δυσκολίες. Επιπλέον, θα φανείτε ιδιαίτερα υπομονετικοί σε εκκρεμείς υποθέσεις ενώ κάποιες δουλειές που αφορούν

Keywords
Τυχαία Θέματα