Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για την Τετάρτη

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι και το μεσημέρι ίσως η διάθεσή σας είναι κάπως βαριά ή χρειάζεται να ασχοληθείτε με ζητήματα που πονάνε. Έπειτα η ψυχολογία σας ανεβαίνει, έχετε διάθεση για επαφές, επικοινωνείτε, φιλοσοφείτε και βλέπετε τι καλό μπορεί να βγει ακόμα και από τις υποθέσεις που αποτελούν ανοιχτή πληγή. Αποφύγετε να πάρετε το μέρος το ενός ή του άλλου σε μια διένεξη. Οι γεννημένοι του 1985 θα δείτε την

αισθηματική σας ζωή να απογειώνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον 7ο ηλιακό οίκο ίσως σας ωθήσει να αντιληφθείτε ότι κάποιες σχέσεις σάς κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και ίσως ήρθε η ώρα αντί να το αρνείστε να το παραδεχτείτε. Σε οικονομικά ζητήματα, κάποιες άστοχες ενέργειες έχουν ως συνέπεια να χάσετε την εμπιστοσύνη απέναντι σε ορισμένα πρόσωπα. Ωστόσο, με τη Σελήνη στον 8ο θα δείτε πιο θετικά δύσκολες καταστάσεις. Οι γεννημένοι του 1969 θα αισθανθείτε πιο χαλαρά ή πιο ευχάριστα στο χώρο της εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σας φθείρουν και θα προτιμούσατε να μην τις είχατε αναλάβει. Από την άλλη, μέσα από τις τωρινές δυσκολίες θα σας δοθεί η ευκαιρία να είστε πιο σίγουροι για τις επιλογές που κάνετε στον εργασιακό τομέα. Πολύ πιθανόν, να εκλάβετε μια στάση ως προσβολή ή να ενοχληθείτε έντονα από ψέματα ακόμα και αν είναι τα λεγόμενα «λευκά». Οι γεννημένοι του 1987 αποφύγετε να εγγυηθείτε για τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμα και οι ευχάριστες καταστάσεις ίσως περιέχουν στιγμές έντασης ή άγχους, γεγονός που καλείστε να διαχειριστείτε τις πρωινές ώρες, αφού από το μεσημέρι θα στρέψετε όλο σας το ενδιαφέρον σε θέματα υγείας και εργασίας. Προσέχετε τη διατροφή και ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας γιατί ίσως κάποια ίωση σας «επισκεφθεί». Επιπλέον, ενδέχεται από αφηρημάδα να γίνουν κάποια λάθη. Οι γεννημένοι του 1978 θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και τη διακόσμηση του.

ΛΕΩΝ

Ίσως εδώ και καιρό αισθάνεστε ότι θεμελιώδεις τομείς της ζωής σας κλυδωνίζονται και εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε τι τέλος θα δώσετε σε κάποιες επώδυνες καταστάσεις. Κάθε τέλος συνεπάγεται και μια νέα αρχή και για αυτό, πριν βρεθείτε στην γραμμή εκκίνησης, μελετήστε με ιδιαίτερη προσοχή επαγγελματικά ξεκινήματα. Αυτήν την περίοδο αποφύγετε να υπογράψετε ή να δεσμευτείτε επαγγελματικά. Οι γεννημένοι του 1982 πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι εντός ή εκτός των συνόρων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ειδήσεις που σας μεταφέρονται τόσο για οικονομικά όσο και για συναισθηματικά προβλήματα σας αναγκάζουν να αποδεχτείτε μια πραγματικότητα που συνήθως απωθείτε. Οι σχέσεις με κοντινούς συγγενείς και φίλους επηρεάζονται έντονα και δεν θα σας ωφελήσει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Συγχρόνως, θέματα που αφορούν το σπίτι μπορούν να σας δώσουν χαρά. Οι γεννημένοι του 1955 θα ξανασυζητήσετε μια παλαιότερη επαγγελματική πρόταση.

ΖΥΓΟΣ

Στάση πληρωμών αποφασίζετε μέχρι να λάβετε και μετά να δώσετε μιας και πλέον είστε ιδιαίτερα συγκρατημένοι όσ

Keywords
Τυχαία Θέματα