Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Παρασκευή

Κριός Σήμερα, η Αφροδίτη σας βοηθάει να εκτιμήσετε τη σχέση σας με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, την οποία αρκετά συχνά στο παρελθόν υποτιμούσατε. Όλοι έχουν να σας δώσουν από κάτι, Κριοί. Είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαχθείτε από ένα συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάτε καιρό. Μιλήστε ωμά και ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

Ταύρος Όταν όλα μοιάζουν να καταρρέουν, είναι δύσκολο να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας σε υψηλά επίπεδα. Κανείς δεν προσπαθεί να σας επιβάλει μια ορισμένη συναισθηματική κατάσταση, Ταύροι, αλλά κι εσείς πρέπει για το καλό σας να αποφύγετε τα πρόωρα συμπεράσματα. Δώστε

μια ευκαιρία στον έρωτα, ακόμη κι αν η διάθεσή σας δεν συμβαδίζει με τη διάθεσή σας.

Δίδυμος Ένα σχέδιο που προγραμματίζατε για πολύ καιρό, επιτέλους αρχίζει να δίνει τα πρώτα δείγματα επιτυχίας, κι αυτό λέει πολλά για τις ικανότητές σας. Δώστε του το χρόνο που χρειάζεται για να αναπτυχθεί σωστά, αποφεύγοντας τις επιπολαιότητες. Άνοδος στα οικονομικά σας. Τα πλήγματα του παρελθόντος επέδρασαν διδακτικά απ’ ό, τι φαίνεται.

Καρκίνος Έχει έρθει η ώρα να πάρετε τα ηνία στην ερωτική σας σχέση, γιατί η άλλη πλευρά έχει κουραστεί να λαμβάνει πρωτοβουλίες κατ’ αποκλειστικότητα. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε κι ότι προτίθεστε να ασχοληθείτε ενεργά. Ο Άρης προκαλεί εντάσεις στα οικογενειακά σας, αλλά όλα μπορούν να διευθετηθούν με σχετικά ανώδυνο τρόπο, αν λάβετε δράση έγκαιρα.

Λέων Η έλξη που σας ασκούν οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς σήμερα, είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Μη σπεύσετε να μεταμφιέσετε τα συναισθήματά σας- τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλωθείτε με όποιο κόστος. Αλλαγές σας περιμένουν στα επαγγελματικά. Ένα πρόσωπο έχει αποφασίσει να σας κοντράρει μέχρι να σας φέρει στα μέτρα του.

Παρθένος Τα παζάρια έχουν σπάνια αποτέλεσμα στις ερωτικές δοσοληψίες, αλλά αυτή τη φορά, φαίνεται πως το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έχει διάθεση να διαπραγματευτεί. Εκμεταλλευτείτε σωστά την καλή του διάθεση και προωθήστε το συμφέρον σας διακριτικά. Μην πιέσετε ένα φίλο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση- μπορεί να ενδώσει τώρα, αλλά δεν θα σας συγχωρήσει ποτέ.

Ζυγός Αισθάνεστε δυσαρέσκεια και απογοήτευση από την τροπή που πήρε ένα ραντεβού, αλλά υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας, αν δεν είστε βέβαιοι ότι κάψατε αυτό το χαρτί. Ο Δίας σας προκαλεί να κάνετε καινούργια αρχή σε ένα επαγγελματικό ζήτημα και να δώσετε το προσωπικό σας χρώμα σ’ αυτό.

Σκορπιός Μη δώσετε σε κάποιον την χαρά να πιστεύει ότι σας λύγισε με τις ενέργειές του. Αν χρειαστεί, υποκριθείτε, αλλά σε κάθε περίπτωση επιστρατεύστε το δυναμικό σας προφίλ για να βγείτε νικητές από αυτή την επικοινωνιακή δοκιμασία. Ομαλότητα στα αισθηματικά σας τώρα. Ο/η σύντροφός σας, σας προκαλεί το αίσθημα ασφάλειας που είχατε ανάγκη.

Τοξότης Μην αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει ελεύθερη και ανεξέλεγκτη σήμερα, Τοξότες, γιατί θα καταλήξετε απογοητευμένοι. Στηριχτείτε στα δεδομένα και στα πραγματικά γεγονότα, μέχρι τουλάχιστον να σας δοθεί κάποιο σοβαρό έναυσμα να ονειρευτείτε. Προσοχή στις συνομιλίες που πραγματοποιείτε εν τάχει. Σημαντικές λεπτομέρειες μπορεί να σας ξεφύγουν, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

Αιγόκερως Ο Δίας σας κάνει ιδιαίτερα επιδραστικούς, σήμερα, στα πρόσωπα του κύκλου σας, γεγονός που μπορεί να αποφέρει κέρδη αλλά και ολέθριες συνέπειες. Με την ίδια ευκολία που κάποιος θα σπεύσει να σας ευχαριστήσει, κάποιος άλλος θα αποδώσει σε σας την ευθύνη της αποτυχίας του. Δεν είναι καλή μέρα να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες.

Υδροχόος Σήμερα, Υδροχόοι, σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε τον ερωτικό ορίζοντα υπό διαφορετικές προϋποθέσεις απ’ ό, τι συνήθως, επομένως, μην εκπλαγείτε αν οι εξελίξεις υπερβούν τις προσδοκίες σας κατά πολύ. Πηγαίνετε με το νέο ρεύμα και δεν θα χάσετε. Μια μνήμη από το παρελθόν ενδέχεται να ρίξει τη διάθεσή σας και να σας βάλει σε σκέψεις αναφορικά με μια πρόσφατη επιλογή.

Ιχθύς Η συνεργασία ή έστω το ενδεχόμενο αυτής είναι το δυνατό σας χαρτί για σήμερα, Ιχθείς. Διοχετεύστε όλες σας τις δυνάμεις προς ένα συλλογικό αποτέλεσμα, και θα δείτε ότι η συμβολή σας θα εκτιμηθεί δεόντως ενώ η προσωπικότητά σας θα αναδειχθεί όπως ακριβώς θέλετε. Εντάσεις με Ζυγούς και Ταύρους- πάρτε τους με το μαλακό καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα