Δείτε λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 21 Αυγούστου:

Κριός

Ο Άρης σας προετοιμάζει με ιδανικό τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που φαίνονται στον ορίζοντα, αλλά αυτό θα ‘χει ένα κάποιο κόστος. Μερικές εκπλήξεις ακυρώνονται και το απρόοπτο δίνει τη θέση του στο προβλέψιμο.

Προσοχή στα ερωτικά, η αδιαφορία σας μπορεί να ιντρίγκαρε κάποιον στην αρχή, αλλά τώρα κοντεύει να τον απογοητεύσει

εντελώς.

Ταύρος

Το πάθος σας για μάθηση και εξερεύνηση ενισχύεται από την παρούσα πλανητική κατάσταση και αυτές τις μέρες συνδέεται άμεσα με τα ερωτικά σας. Πως θα σας φαινόταν να συναντήσετε επιτέλους κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα;

Καθώς τα οικονομικά στενεύουν, η στροφή στην οικογένεια και στα πρόσωπα εμπιστοσύνης είναι η μόνη ασφαλής επιλογή.

Δίδυμος

Ένα τυχαίο περιστατικό θα έχει ως αποτέλεσμα να ανακαλύψετε πολύτιμες πληροφορίες, που αγνοούσατε πλήρως, για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ζητήστε εξηγήσεις πριν προβείτε σε ακραίες ενέργειες και δώστε την ευκαιρία στον άλλο να απολογηθεί.

Αναβρασμός στα επαγγελματικά- η ευκαιρία που ζητούσατε είναι εδώ και πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα. Μην καθυστερείτε.

Καρκίνος

Η επίδραση του Ποσειδώνα δεν θα μπορούσε να είναι ευνοϊκότερη για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι διαμάχες μπαίνουν στον πάγο και τώρα προτεραιότητά σας είναι η αρμονική συνύπαρξη παρόλα τα αντικειμενικά εμπόδια.

Ευχάριστα νέα για τα ερωτικά σας- η επίμονη πολιορκία αποδίδει καρπούς (λίγο άγουρους στην αρχή αλλά δεν πειράζει).

Λέων

Αφιερώστε λίγο απ’ τον χρόνο σας σε κάποιον που σας χρειάζεται. Δεν έχει σημασία αν εσείς είστε αυτάρκεις τώρα- κάποια στιγμή μπορεί να βρεθείτε σε μειονεκτική θέση ανάγκης.

Μην παραδίδετε τα όπλα εύκολα. Το ερωτικό παιχνίδι στο οποίο εμπλέκεστε αποτελείται από πολλές μάχες, επομένως έχετε ακόμα πολλά ψωμιά να φάτε μέχρι το τέλος του.

 

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αποδείξετε την ανεξαρτησία σας, που με στόμφο ευαγγελίζεστε όταν κάποιος σας αφήνει αιχμές περί σχέσης και δέσμευσης. Είστε πράγματι τόσο ανεξάρτητοι ή μήπως δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας άγει και σας φέρει;

Τα επαγγελματικά σε στασιμότητα. Μην περιμένετε την ώθηση απ’ το πουθενά- από μέσα σας πηγάζει στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη σας κάνει εξαιρετικά ευέλικτους σήμερα. Γλιστράτε από άβολες θέσεις συνεχώς και αποφεύγετε δυσάρεστα καθήκοντα για όσο κρατάει η μέρα. Μην γελιέστε όμως, κάποια στιγμή η τύχη θα τελειώσει. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να μην εκπλαγείτε.

Η μουσική θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις σημερινές εξελίξεις- δώστε της την πρέπουσα σημασία.

Σκορπιός

Απαντήστε σε μηνύματα και κλήσεις που έχετε λάβει. Όποιος κι αν είναι ο πομπός και όσο δικαιολογημένη κι αν είναι η άρνησή σας, το επικοινωνιακό κενό δεν είναι η στάση που πρέπει να κρατήσετε τώρα. Οι πόρτες σας πρέπει να ‘ναι ανοιχτές.

Πολύτιμες οι στιγμές που θα περάσετε με κάποιο παιδί. Έχετε πολλά να μ

Keywords
Τυχαία Θέματα