Δε μας τρομάζουν οι Ρώσοι

Η πρόκριση της Ελλάδας στους «8» του Γιούρο έρχεται με νίκη κόντρα στη Ρωσία η οποία είναι μια από τις πολύ δυνατές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Παίζει με σχήματα παραπλήσια του 4-3-3 και έχει άκρως επιθετικές διαθέσεις.

Η διάταξη της είναι 4-3-2-1. Όπου τερματοφύλακας είναι ο Μαλαφέεφ. Δεξιά και αριστερά στην άμυνα παίζουν οι Ανιούκοφ και Ζιρκόφ, αντίστοιχα, ενώ στόπερ είναι οι Αλεξέι Μπερεζούτσκι (δεξί) και Ιγκνασέβιτς (αριστερό).

Στη

μεσαία γραμμή, δεξιά είναι ο Ντενίσοφ, κεντρικός ο Σιρόκοφ και αριστερά ο Ζιριάνοφ, ενώ οι Τζαγκόεφ (δεξιά) και Αρσάβιν (αριστερά) είναι οι μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον «φουνταριστό» Παβλιουτσένκο.

Το αστέρι της ομάδας είναι ο Αντρέι Αρσάβιν ο επονομαζόμενος τσάρος του Λένιγκραντ

Στην Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ ο Αρσάβιν δεν έπαιζε αρκετά, γι΄αυτό τον περασμένο χειμώνα επέστρεψε στην αγαπημένη του Ρωσία.

Τώρα, έφτασε η ώρα να αποδείξει ότι η «μαγεία» που παρουσίασε το καλοκαίρι του 2008 δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός.

Ντρίμπλα «κοφτή» και «κλειστή», καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, σωστές επιλογές και «κρύο αίμα», που περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να «εκραγεί»: αυτός είναι ο ηγέτης της Ρωσίας και το ξέρει. Η πρόκληση στο Euro 2012 δεν είναι εύκολη.

Ο Αρσάβιν δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, ενώ έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που τον έμαθε για τα καλά η Ευρώπη. Παρ΄όλα αυτά παραμένει ο Αρσάβιν και έχει όλες τις ικανότητες να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2008.

Ο προπονητής της ομάδας Ντικ Άντβοκαατ ήταν για χρόνια δίπλα στον δάσκαλο Ρίνους Μίχελς και γι’ αυτό απέκτησε το προσωνύμιο «ο μικρός στρατηγός»

Θέλει να κάνει την έκπληξη σ’ αυτό το τουρνουά και δεν κρύβει ότι έχει φιλοδοξίες, κάτι που γίνεται σαφές από το γεγονός ότι θα αποχωρήσει από τη Ρωσία, για να ξανακάνει μεγάλη την Αϊντχόφεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα