Χρόνια πολλά σε όλες και όλους – και στον απατεώνα…

του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Παραμονή Χριστουγέννων απόψε και είναι τραγική πραγματικότητα ότι εκατομμυρια Ελλήνων δεν έχουν φορέσει τα γιορτινά τους γι’ αυτή τη βραδιά αλλά και για την αυριανή Μεγάλη Ημέρα.

Σ’ αυτούς πρέπει να είναι η σκέψη καθενός και ιδιαίτερα εκείνων που μπορούν να κάνουν κάτι και να αλλάξουν την πορεία έστω και ενός.

Μαζί με τις ευχές όλων απο το “ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” ηλεκτρονικό και έντυπο βάζουμε ένα ερώτημα για εκείνους τους ανθρώπους ,για εκείνους τους αξιωματούχους που μπορούν και λόγω θέσης να κάνουν κάτι για να αλλάξουν την πορεία,τη μοίρα και ενός ανθρωπου.

Το

θέμα -ερώτημα με μηνυματικό χαρακτήρα είναι το εξής:

«Πριν 2-3 χρόνια ο επιχειρηματίας αυτός και μεγάλη προσωπικότητα των ΜΜΕ μας καλούσε να τον λυπηθούμε διότι είχε μείνει χωρίς ευρώ καθότι είχε πέσει έξω “για το καλό των εκατοντάδων εργαζομένων στα έντυπά του”.

Και μας προετοίμασε να δεχθούμε ότι οι απολύσεις, ήταν φυσική συνέχεια μιας συνολικής αποτυχίας και όχι διότι ο κύριος αυτός απλά είχε κρύψει τα πολλά χρήματα που είχε βγάλει απο τους εργαζομένους. Τριγύριζε λοιπόν και κλαψούριζε γιατί «θα πεινάσουν πολύ τα τρια παιδιά του και η υπέρλαμπρη μοντέλα συζυγος.

Σήμερα ρωτούσαμε φίλο και μας είπε οτι είναι καλεσμένος του σε ένα λαμπρό πάρτι. Και μας έλεγε για την πλούσια ζωή που κάνει έχοντας κάθε μέρα, όλα αυτά τα χρόνια, τέσσερις (φιλιππινέζες), δασκάλες ακόμα και για τις… φουσκάλες στον καφέ, στη βίλα με την πισίνα στα βόρεια προάστεια.

Ποιός είναι;»

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους.

The post Χρόνια πολλά σε όλες και όλους – και στον απατεώνα… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα