Χριστόφιας: H ανθρωπιά είναι μια ιδιότητα του Κύπριου

Η ανθρωπιά είναι μια ιδιότητα του Κύπριου και πρέπει να τη διατηρήσουμε, πρέπει να την καλλιεργήσουμε ειδικότερα τώρα, που δεχόμαστε αυτή την επίθεση αλλοτρίωσης από την κρίση θεσμών και αξιών σε παγκόσμια κλίμακα που εισβάλλει και στη δική μας τη χώρα, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.

Σε μήνυμα του με την ευκαιρία του Ραδιομαραθώνιου, ο Πρόεδρος Χριστόφιας χαιρετίζει εγκάρδια τα παιδιά και, γενικότερα, τον κόσμο με ειδικές ικανότητες και προσθέτει ότι «αυτή η βδομάδα είναι η εβδομάδα τους, αλλά θεωρώ ότι πρέπει

να γίνει ολόκληρος ο χρόνος δικός τους”.
«Η αλληλεγγύη μεταξύ των συνανθρώπων είναι μια αξία η οποία εμπλουτίζει τον πολιτισμό της Κύπρου και ο Ραδιομαραθώνιος ξυπνά, ή αν θέλετε είναι κουδούνι που ξυπνά συνειδήσεις να εντείνουν την αλληλεγγύη με τον συνάνθρωπό τους. Αυτή είναι πρώτα από όλα η αξία του Ραδιομαραθώνιου και όχι τα λεφτά που μαζεύουν», σημειώνει.
Βεβαίως, συνεχίζει ο Πρόεδρος, «υπάρχουν και ανάγκες και είναι με το ταμείο του Ραδιομαραθώνιου – το οποίο δημιουργείται με τις προσπάθειες δεκάδων, εκατοντάδων, χιλιάδων ανθρώπων μέχρι τώρα από τότε που άρχισε αυτός ο θεσμός να λειτουργεί – που βοηθούνται εκατοντάδες μπορώ να πω και χιλιάδες άνθρωποι».
Στο μήνυμα του, ο Πρόεδρος συγχαίρει «τον κόσμο που προσφέρει, που αθρόα μαζεύεται στις εκδηλώσεις του Ραδιομαραθώνιου και όλους τους συντελεστές που διοργανώνουν αυτή την ανθρωπιστική εκδήλωση».
Τονίζει, επίσης, ότι «η ανθρωπιά είναι μια ιδιότητα του Κύπριου και πρέπει να τη διατηρήσουμε πρέπει να την καλλιεργήσουμε τώρα, ειδικότερα, που δεχόμαστε αυτή την επίθεση αλλοτρίωσης από την κρίση θεσμών και αξιών σε παγκόσμια κλίμακα που εισβάλλει και στη δική μας τη χώρα».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχαίρει για ακόμα μια φορά «θερμά τον κόσμο που δουλεύει για το Ραδιομαραθώνιο, αλλά πρώτα και κύρια τα παιδιά, αυτά που μας γεμίζουν με χαρά όταν συναπαντιόμαστε, όταν βρισκόμαστε μαζί τους» και εύχεται, τέλος, καλές επιτυχίες.

ΠΗΓΗ: http://www.politis-news.com

Keywords
Τυχαία Θέματα