Χριστίνα Αλούπη: “Είμαστε παράδειγμα προς αποφυγή”

Στο Los Angeles επέστρεψε μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Χαλκιδική η Χριστίνα Αλούπη. Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια ήρθε για τις διακοπές της στην Ελλάδα και γέμισε τις μπαταρίες της. Ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την γύρισαν ξανά στο Los Angeles όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Η Χριστίνα κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια για να καθιερωθεί στο μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ και σε συνέντευξή της στο tlife, μίλησε

για τα επαγγελματικά της. “Είχα επιλεγεί για ένα καλό διαφημιστικό project τα γυρίσματα του οποίου άρχιζαν στις 15 Αυγούστου και φυσικά έπρεπε να είμαι εκεί. Είχαν επίσης κλειστεί ημερομηνίες για μια σειρά από οντισιόν”, είπε για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια δήλωσε: “Τώρα σχετικά με τα επόμενα μου βήματα, συνεχίζω τα μαθήματα υποκριτικής αλλά και της ορθοφωνίας προκειμένου να τελειοποιήσω την προφορά μου”

Αναφορικά με το πώς νιώθει που μπαίνει σιγά-σιγά στον κόσμο του Χόλυγουντ, απάντησε: “Ξέρεις πόσοι και πόσοι μπήκαν σ’ αυτόν τον κόσμο που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την επιτυχία και σήμερα είναι στα αζήτητα; Το «σύστημα» σε αποβάλει, χωρίς να το καταλάβεις, αν τα μυαλά σου παίρνουν αέρα, χάνεις δηλαδή το δάσος γιατί βλέπεις μόνο το δέντρο και εγώ θέλω να βλέπω το στόχο μου που σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο ο μαγικός κόσμος του Χόλυγουντ”.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καθιερωθεί στο Los Angeles, λέγοντας τα εξής: “Την περίοδο που προσπαθούσα να πάρω κάρτα εργασίας αντιμετώπισα τις χίλιες μύριες δυσκολίες, μιας και οι Αμερικάνοι για να σου δώσουν πλέον κάρτα εργασίας πρέπει να σε περάσουν από τα σαράντα κύματα και μεταξύ μας πολύ καλά κάνουν, όχι σαν κι εμάς που είμαστε ξέφραγο αμπέλι.”

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τους θαυμαστές της, είπε πως την τρομάζει το να θεωρούνται πρότυπα τα πρόσωπα της τηλεόρασης, συμπληρώνοντας:  ”Το γεγονός ότι για ορισμένους μπορεί ν’ αποτελούμε πρότυπα, θα πρέπει όλους μας να μας κάνει πάρα πολύ προσεκτικούς στο τι λέμε, στο πως φερόμαστε και στο τι κάνουμε! Γιατί άθελά μας μπορεί να επηρεάζουμε αποφάσεις ίσως και σημαντικές”, τονίζοντας με νόημα ότι μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις η πραγματική προσωπικότητα πολλών επωνύμων να είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα