Χωρίς οπαδούς Παναθηναϊκού και Άρη θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου στο μπάσκετ

Xωρίς οπαδούς των δύο ομάδων θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στις 9 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το φόβο επεισοδίων, που υπάρχει τόσο κατά τη μετακίνηση μεγάλων μαζών οπαδών στο Ηράκλειο, αλλά και για τη συνύπαρξή τους στην

ίδια πόλη και σε ένα γήπεδο-όπως τα «Δύο Αοράκια»-που η χωρητικότητά του δεν ξεπερνά τις 5.500. Επιπλέον η παρουσία πολυάριθμων οπαδών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο νησί έκανε ακόμη πιο επιφυλακτικές τις αρχές.

Η ΚΑΕ Άρης ζήτησε 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της, ωστόσο η Αστυνομία δεν συναίνεσε και παρέμεινε στην αρχική της απόφαση να διανείμει από 50 προσκλήσεις στις δύο ομάδες και να απαγορεύσει την οργανωμένη παρουσία οπαδών τους στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια για τον τελικό θα διατίθενται σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και θα πωλούνται με 20 και 30 ευρώ και απαραίτητα την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ προσκλήσεις θα πάρουν σωματεία της Κρήτης.

Παράλληλα, σε κανέναν φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος με διακριτικά ομάδας στο γήπεδο.

Το τζάμπολ του αγώνα, που θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση, ορίστηκε για τις 19:45.

The post Χωρίς οπαδούς Παναθηναϊκού και Άρη θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου στο μπάσκετ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα