Χωρίς Μπουμσόνγκ, Βελάσκες αλλά με Σο η προπόνηση του ΠΑΟ

Χωρίς τους Μπουμσόνγκ, Βελάσκες που ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αντίστοιχα, αλλά και με τον Σισοκό να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Τα παραπάνω αυτόματα δημιουργούν πρόβλημα στα μετόπισθεν για τον προπονητή της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα, που για το κυριακάτικο ματς εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ

έχει μείνει με μοναδικό στόπερ τον Πίντο. Εάν ο Βελάσκες, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, δεν καταφέρει να προπονηθεί και αύριο, τότε δύσκολα θα προλάβει το ματς με την ομάδα της Τρίπολης. Κάτι που σημαίνει ότι το πιο πιθανό δίδυμο στην άμυνα θα είναι αυτό του Πίντο μαζί με τον Βύντρα.

Αντιθέτως, ο Σο ξαναμπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη, αλλά υπολογίζεται για μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη.

«Σας πιστεύω» είπε ο Φερέιρα στους παίκτες
«Σας πιστεύω. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Άλλαξε ο πρόεδρος στην ομάδα, πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση.

Διάψευση για Κετσπάγια
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν ανθρώπους της ομάδας να έχουν μιλήσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια για το ενδεχόμενο να αναλάβει εκείνος τα ηνία του Παναθηναϊκού, μετά από την αποχώρηση του Φερέιρα. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι η ομάδα έχει προπονητή και δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

ΠΗΓΗ:in.gr-ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα