Χάσμα ξανά στις επαφές Σαββίδη-ΑΣ ΠΑΟΚ

Έχει “κολλήσει” η διαπραγμάτευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με την πλευρά Σαββίδη, καθώς και μετά τη νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών που έγινε σήμερα δεν βρέθηκε η χρυσή τομή σ’ αυτά που προσφέρει η πλευρά του ομογενή επιχειρηματία και σ’ αυτά που ζητά ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Στο ραντεβού παρέστησαν η οικονομική σύμβουλος και ο νομικός εκπρόσωπος του Σαββίδη, ο Θανάσης Κατσαρής και ο Ζήσης Βρύζας και από την

πλευρά Σαββίδη κατατέθηκε προφορική πρόταση για 600.000 ευρώ ετησίως και χωρίς καμία άλλη αξίωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη.
Ουσιαστικά η πρόταση διέφερε από εκείνη που προφορικά είχαν μεταφέρει χθες και σε εκπροσώπους της ΠΑΕ, οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη, η οποία συμπεριελάμβανε και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του σούπερ μάρκετ κάτω από τη θύρα 5.
Από την άλλη πλευρά, ο Θανάσης Κατσαρής αντιπρότεινε 600.000 ευρώ και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του σούπερ μάρκετ και των κυλικείων να παραμένουν στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι δεν μπορεί με αυτό το ποσό να καλυφθούν οι ανάγκες του Ερασιτέχνη και των τμημάτων τονίζοντας ότι με βάση την τωρινή κατάσταση ο ΑΣ ΠΑΟΚ με τα χρήματα που παίρνει από την ΠΑΕ (750.000 ευρώ) και τις εισπράξεις από την εκμετάλλευση της μπουτίκ, των κυλικείων και του σούπερ μάρκετ φθάνει το 1.150.000 ευρώ ετησίως.
Η συζήτηση σταμάτησε εκεί καθώς οι εκπρόσωποι του Σαββίδη ήταν εξουσιοδοτημένοι να μεταφέρουν αυτό και τίποτα άλλο και θα πρέπει να ενημερώσουν για τα αποτελέσματα της συνάντησης των ομογενή επιχειρηματία.
Το αν τελικά επανέλθει ο Ιβάν Σαββίδης θα φανεί αργότερα μέσα στην ημέρα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο χρόνος πιέζει καθώς η πλευρά Σαββίδη πρέπει να βάλει τα χρήματα μέχρι την Παρασκευή (10/8) για να πιστοποιηθούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που λήγει στις (16/8), αφού την επόμενη εβδομάδα οι τράπεζες στην Κύπρο έχουν συνεχόμενες αργίες
Πηγή: sport24.gr

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα