Χάντζος: Περιμένω και άλλους θανάτους και άλλες αποκαλύψεις ντόπιγκ

του Γιάννη Ντάσκα

«Δεν έπεσα απο τα σύννεφα με το θάνατο της 26χρονης αθλήτριας απο την Αιθιοπία.Δεν έπεσα απο τα σύννεφα για τους μεγάλους πρωταθλητές κόσμου που πιάστηκαν ντοπαρισμένοι.Αντίθετα ψάχνω να βρω γιατί έχουμε λιγότερους θανάτους απο όσους περίμενα και λιγότερες συλλήψεις ντοπαρισμένων.Το ντόπιγκ ήταν μια μεγάλη μάστιγα πριν χρόνια και στην Ελλάδα και παγκοσμίως.Κακώς ο κόσμος νομίζει ότι η μάστιγα αυτή αντιμετωπίσθηκε.Το

αντίθετο συμβαίνει και αυτό αποδεικνύεται αυτές τις ημέρες.Μην αιφνιδιασθείτε αν έχουμε και άλλες αποκαλύψεις και θανάτους»

Τη δήλωση αυτή μας έκανε πριν απο λίγο ο γνωστός αθλητίατρος και πολέμιος του ντόπιγκ Σταύρος Χάντζος με αφορμή τον σημερινό ξαφνικό θάνατο της 26χρονης παγκοσμίου επιπέδου αθλήτριας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Μεγκ Λεγκέσε.

Η αθλήτρια ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και τελευταία είχε αποσυρθεί απο τους στίβους για να γεννήσει. Ήταν σε κινέζικο εστιατόριο στο Χάμντεν του Κονέκτικατ(ΗΠΑ) και κατέρρευσε αιφνίδια.

Πολλές αθλήτριες αποσύρονται νωρίς απο το στίβο γεννούν παιδιά και ύστερα επιστρέφουν.

Αυτό το κόλπο το βρήκαν γιατί το ντοπάρισμα προκαλεί μεταξύ άλλων και στειρότητα.

Η Λεγκέσε ,όπως βλέπετε ήταν όταν έτρεψε «στεγνή» και χωρίς στήθος.Οι χρόνοι της,όπως και των άλλων εξωπραγματικοί.

Όσοι παρακολουθούν απο μέσα και κοντά δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία για το εκτεταμένο ντοπάρισμα.

Στο Mega μόνο μπορεί το βράδυ να ξαναπέσουν απο τα σύννεφα ανακοινώνοντας το θάνατο της Λεγκέσε. Έτσι είχαν πέσει και για το ντοπάρισμα των Πάουελ,Σίμσον,Γκέϊ κλπ.

Λέξη για τους Έλληνες και όσα (ίδια)συμβαίνουν και στο δικό μας αθλητισμό…

Keywords
Τυχαία Θέματα