Χαμός στην ΕΡΤ. Το καρτέλ δείχνει δόντια!


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“Δημοσιογράφοι εμφανίζονται στην ΕΡΤ για να διαφημίσουν τη δουλειά τους στις εφημερίδες και φυσικά αυτό γίνεται αμισθί. Αυτό έλειψε να πληρώνονται κιόλας γιαυτό. Επομένως είναι σκάνδαλο να πληρώνονται για τον ίδιο αυτό λόγο με 3.500 ευρώ το μήνα οι δημοσιογράφοι Χρήστος Μαχαίρας και Βούλα Κεχαγιά”
Αυτό αναφέρουν μεταξύ άλλων στην καταγγελία τους εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Και τα άλλα που λένε είναι πολύ βαριά.
Πριν

καιρό πήγαμε και διαμαρτυρηθήκαμε και στον αρμόδιο Υπουργό Σίμο Κεδίκογλου και στον Αιμίλιο Λιάτσο της ΕΡΤ ακριβώς γι’ αυτή την διαφήμιση άλλων δημοσιογράφων και ΜΜΕ και ζητήσαμε και εμείς ανάλογη μεταχείριση, πόσο μάλλον καθώς έχουμε και λευκό ποινικό μητρώο, και την πρωτιά στις προσκλήσεις της Βουλής για βοήθεια σε σκάνδαλα που ερευνά.
Και οι δυο έδειξαν κατανόηση και έδωσαν σχετικές εντολές να αντιμετωπιστούμε και εμείς δίκαια.
Εκεί έμειναν τα πράγματα. Στις εντολές. Μας κάλεσαν δυο φορές όλες κιόλες χαράματα και έβαλαν την εφημερίδα μας (ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ) ελάχιστες φορές σε σποτ παρότι πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις αποκαλύψεις.
Έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε ότι το ΚΑΡΤΕΛ των ΜΜΕ, το οποίο συντηρούν ΧΡΟΝΙΑ και οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στην ΕΡΤ (αυτοί που κάνουν ανακοινώσεις ντε…) δεν επιτρέπει παρά μόνο αυτά που θέλει το ΚΑΡΤΕΛ.
Παράπονα σφοδρά έχουμε από τους κ.κ.Κεδίκογλου και Λιάτσο. Αλλά δεν παρασυρόμαστε από τις επιθέσεις εναντίον τους.
Παρότι είμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ από την ΕΡΤ εδώ και 15 χρόνια την προτιμούμε από το ΚΑΡΤΕΛ του ΜΈΓΚΑ, από τους Σουλεϊμάνηδες του ΑΝΤΕΝΝΑ, από τους Πρετεντεροτρεμοτσίμηδες και από τους Παπαδακολιαρέληδες με τους ιλιγγιώδεις μισθούς από την ΚΑΡΤΕΛΟποιημένη λειτουργία των μέσων τους.
Μας πονηρεύει επίσης η ετοιμότητα των “εργαζομένων”και θυμόμαστε τις ερωτήσεις που έκανε χρόνια εναντίον τους ο Σίμος Κεδίκογλου.
Ήρθε η ώρα να τον εκδικηθούν;
Θα δεχθούμε το όχι τους όταν μάθουμε ΠΟΙΟΙ και σε ΠΟΙΟΝ εισαγγελέα έχουν καταθέσει στο παρελθόν για το μεγάλο φαγοπότι στο παρελθόν.
Περί την Στάη, περί την Γαβρά τι λένε; Περί του υλικού που έχει αφαιρεθεί από την ΕΡΤ και έχει καταλήξει σε ιδιωτικά κανάλια τι είπαν και τι λένε;

Και οι δημοσιογράφοι που αναφέρονται σε ΜΜΕ του ΚΑΡΤΕΛ εργάζονται αλλά προφανώς δεν είναι η στενή παρέα και αναφέρονται ως αναγκαίες παράπλευρες απώλειες…

Keywords
Τυχαία Θέματα