Μπουτάρης: Ο Τζιτζικώστας δεν είναι κομματόσκυλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις υποψηφιότητες του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Γιάννη Ιωαννίδη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Τζιτζικώστας δεν κάνει ό,τι του λέει το κόμμα.

«Όταν τον Τζιτζικώστα, από πέρυσι τέτοια εποχή η Ν.Δ. συντηρούσε τη διάθεση του να κατεβεί σαν Περιφερειάρχης και ξαφνικά, έναν μήνα πριν, του λένε δεν θα κατεβείς Περιφερειάρχης θα κατεβείς για υποψήφιος δήμαρχος, βεβαίως τον τίναξαν

στον αέρα. Και του λέω: “σήκωσε κεφάλι και εγώ θα σε χειροκροτήσω και τον χειροκρότησα γιατί σήκωσε κεφάλι”.

Ο Τζιτζικώστας πιστεύει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν είναι το “κομματόσκυλο”, που του είπε το κόμμα θα κατέβεις εκεί ή θα κατέβεις εκεί και θα κάνεις αυτά που σου λέμε εμείς. Αυτή είναι η άποψή μου», είπε ο Μπουτάρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όσο για τον Γιάννη Ιωαννίδη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε: «Ε, ο Γιάννης τι να κάνουμε τώρα. Ο Γιάννης, του είπε ο Σαμαράς θα κατέβεις Περιφερειάρχης κατέβηκε Περιφερειάρχης. Αν του έλεγε να κατέβει για δήμαρχος θα κατέβαινε για δήμαρχος. Αν του έλεγε θα κατέβεις αντιπεριφερειάρχης θα κατέβαινε αυτό. Δεδομένο είναι τι να κάνουμε τώρα;»


ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ από realmedialive

Πηγή φωτο eurokinissi

The post Μπουτάρης: Ο Τζιτζικώστας δεν είναι κομματόσκυλο (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα