Μπορεί να καθυστέρησε για την συνέντευξη τύπου η Μπάγερν αλλά δηλώνει αισιόδοξη

Αισιόδοξοι πως θα είναι οι επόμενοι πρωταθλητές Ευρώπης εμφανίζονται άπαντες στη Μπάγερν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των Βαυαρών, Γιουπ Χάινκες, στη συνέντευξη Τύπου η ομάδα του μπορεί να στεφθεί Πρωταθλήτρια.

Η διαδικασία ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση, καθώς το κυκλοφοριακό χάος του Λονδίνου δεν επέτρεψε στους παίκτες και τον προπονητή των πρωταθλητών Γερμανίας να φτάσουν στην ώρα τους στο Γουέμπλεϊ.

Ο αρχηγός της ομάδας, Φίλιπ Λαμ μίλησε πρώτος και τόνισε αρχικά πως «δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κερδίσουμε

τον τίτλο. Αν όμως κοιτάξουμε στο παρελθόν και φτάσουμε στο σήμερα, θα δούμε ότι έχουμε κάνει τεράστια βήματα. Εχουμε ωριμάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και έχουμε εξελιχθεί. Πλέον βρισκόμαστε στην ιδανική ηλικία, άρα γιατί να μην νικήσουμε; »

Ο διεθνής άσσος συνέχισε: «Δεν μπορώ να πω αν εμείς έχουμε περισσότερη πίεση. Είναι η τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια που μετέχουμε σε τελικό και είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα θα παίξει και σε άλλους τελικούς. Πάντα υπάρχει πίεση στη Μπάγερν. Είμαστε πρωταθλητές και σε μία εβδομάδα έχουμε τον τελικό κυπέλλου Γερμανίας. Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα ήταν ασυναγώνιστη και ξέραμε ότι αυτός είναι ο αντίπαλος που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Εναντίον της, δείξαμε πόσο έχουμε βελτιωθεί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά».

Ο πρώτος σκόρερ των Βαυαρών στη διοργάνωση, Τόμας Μίλερ, σημείωσε: «Είναι ένα συνηθισμένο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά ξέρω ότι θα αρχίσω να έχω ανατριχίλες, αλλά αυτό είναι κάτι που το χρειάζομαι. Ξέρουμε καλά τον λόγο για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ. Δεν πιστεύω ότι έχουμε αδυναμίες… Ισως να ρωτούσατε τη Ντόρτμουντ αν τις έχει ανακαλύψει. Εχουν περάσει αρκετοί αγώνες στους οποίους δεν έχουμε δεχθεί ούτε γκολ. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ψυχολογικά για το αυριανό ματς.»

Τη βεβαιότητα ότι η Μπάγερν θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης εξέφρασε ο προπονητής της, Γιουπ Χάινκες: «Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι μοναδική και θα λειτουργήσει καταλυτικά στο ένστικτο των παικτών. Όσο για μένα, το περασμένο Σάββατο ήταν το τελευταίο μου ματς στη μπουντεσλίγκα ως προπονητής και αύριο θα είναι η τελευταία μου ευκαιρία να κρατήσω στα χέρια μου αυτό το κύπελλο. Ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα μου. Το είχα πει πριν τις αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους ή τη Μπαρτσελόνα, όταν δεν ήμασταν φαβορί. Πάντα πίστευα ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το τρόπαιο. Έχουμε εξαιρετική ομάδα κι αν το αποδείξουμε αυτό αύριο, θα νικήσουμε στον τελικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα