Μπέσυ Μάλφα: «Θα στηρίξω την οικογένειά μου με οποιονδήποτε τρόπο»

Η Μπέσυ Μάλφα πρωταγωνιστεί στο «Δείπνο με Φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού, που ανέβηκε στο θέατρο «Εγνατία».

Η Μπέσυ έχει κάνει απίστευτες σπουδές, απασχολεί το καλλιτεχνικό στερέωμα για δύο δεκαετίες παίζοντας επάξια τόσο στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, αλλά εκπλήσσοντας μας κι ως τραγουδίστρια της Λυρικής Σκηνής και χορογράφος.

Το πολύπλευρο ταλέντο και οι ικανότητές

της την έκαναν να ξεχωρίσει, μα τα μεγαλύτερα προσόντα που διαθέτει είναι η ζεστασιά, η οικειότητα, η προσήνεια και το χαμόγελο με τα οποία προσεγγίζει τους πάντες και χάρη σε αυτά, παρά το επιβλητικό της παρουσιαστικό, έχει ριζώσει στην καρδιά του ελληνικού κοινού.

Συνέντευξη στη Μάρω Αργυρίου

Σας απολαμβάνουμε ως κριτή στο “ Your Face Sounds Familiar” και βλέπουμε πως είστε πάρα πολύ επιεικής, γλυκιά και καλή με τα παιδιά!

Δεν είμαι, όχι δεν το πιστεύω αυτό, απλώς είμαι πολύ ευγενής στον τρόπο με τον οποίο εκφράζομαι και φροντίζω να τους περνάω πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν να κάνουν άμεσα με κριτική, αλλά έχουν να κάνουν με γνώσεις που μου πέρασαν εμένα οι δάσκαλοί μου, οπότε και τα παιδιά αντιλαμβάνονται ότι είμαι αυστηρή με έναν τρόπο, αλλά και τη γενναιοδωρία του ότι τους δίνω μία πληροφορία και εκείνα την παίρνουν και την επεξεργάζονται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Karfitsa.gr.

The post Μπέσυ Μάλφα: «Θα στηρίξω την οικογένειά μου με οποιονδήποτε τρόπο» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα