Μπερλουσκόνι: Δεν έχω ιδέα για τη Ρούμπι

Αρνείται κάθε περίπτωση ερωτικής επαφής με τη νεαρή Μαροκινή Ρούμπι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από κανάλι ιδιοκτησίας του για τα περίφημα πάρτυ στην βίλα του και ενόψει της επανέναρξης της δίκης του στο Μιλάνο για την υπόθεση Ρούμπι-γκέιτ.

Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια δυο ωρών και τιτλοφορείται «Ο εικοσαετής πόλεμος». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στις πολυετείς περιπέτειες του Καβαλιέρε με την ιταλική δικαιοσύνη. Οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ βρέθηκαν στο υπόγειο της βίλας στο Άρκορε και ξεναγήθηκαν

στους χώρους όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες νεαρές κοπέλες χόρευαν αισθησιακά και έκαναν στριπτίζ προκαλώντας ερωτικά τους καλεσμένους.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ωστόσο, επέμεινε ότι οι συναθροίσεις τους ήταν αθώες. Όπως είπε, στα δείπνα συνέβαιναν φυσιολογικά πράγματα και δεν ζητήθηκε ποτέ από κανέναν να αφήσει το κινητό του τηλέφωνο καθώς όλοι μπορούσαν να καταγράψουν ο,τι ήθελαν. «Δεν θα μπορούσα να έχω στενές σχέσεις με μια κοπέλα που παρουσιάστηκε με μια φοβερή ιστορία και δεν προκαλούσε κανένα άλλο συναίσθημα πέρα από συμπόνια», είπε ο Καβαλιέρε.

Από την μεριά της, η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι τα πάρτυ ήταν η έκφραση ενός συστήματος πορνείας που είχε διοργανωθεί για να ικανοποιεί σεξουαλικά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Την εκδοχή αυτή αρνείται πάντως και η νεαρή Ρούμπι. «Ίσως να ήταν το πιο εύκολο πράγμα να κάνω κάτι για να αποκτήσω ο,τι δεν είχα, αλλά ήταν αντίθετο στις αρχές μου και σε όσα πίστευα», υπογράμμισε σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα