Μπακογιάννη: Δεν θα ρίξω με τη ψήφο μου την Κυβέρνηση

Την πρόθεση να μην ρίξει την Κυβέρνηση με την ψήφο της στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τον φόρο στα ακίνητα, εξέφρασε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Τόνισε «με την ψήφο μου αυτήν την κυβέρνηση δεν θα τη ρίξω» σημειώνοντας ότι «με νύχια και με δόντια αυτή η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει

την πορεία της».

Αναφερόμενη στην πρότασή της για επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην Κυβέρνηση επεσήμανε πως ο Πρωθυπουργός πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, επισημαίνοντας πως «μπαίνουμε σε μια περίοδο πολιτικής αναταραχής και δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Νομίζω ότι το βλέπουμε όλοι μας. Η κυβέρνηση σήμερα έχει 153 βουλευτές και δύο δρόμους να επιλέξει. Να ξεκαθαρίσει, από τη μία, εάν πρέπει να παραμείνει. Και αυτή είναι η άποψή μου, ότι πρέπει να παραμείνει. Άρα, πρέπει να έχει μια ευρύτερη (συνεργασία), με τον ίδιο πρωθυπουργό».

Η Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, εξαπέλυσε βολές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για έλλειψη αξιόπιστης εναλλακτικής πρότασης που πουλάει φρέσκο αέρα με τη λογική του χθες.«Η εποχή του λαϊκισμού τελείωσε. Ξέρει ο κόσμος ποιες πολιτικές δυνάμεις πουλάνε φούμαρα» συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «νομίζει ότι σκέφτονται οι άνθρωποι όπως σκέφτεται εκείνος».

Τέλος η κα Μπακογιάννη τόνισε πως πρέπει να προφυλαχτεί η πρώτη κατοικία μέχρι 200.000 ευρώ εκείνων που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους, ενώ να βγουν «στο σφυρί», οι κατοικίες όσων έχει αποδειχθεί ότι έχουν καταθέσεις και μπορούν να καταβάλουν τις δόσεις τους στην τράπεζα αλλά δεν το κάνουν.

ΗΧΗΤΙΚΟ

The post Μπακογιάννη: Δεν θα ρίξω με τη ψήφο μου την Κυβέρνηση appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα