Μπακογιάννη: Αν δεν πετύχει η κυβέρνηση τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα

Η βουλευτής επικρατείας της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πετύχει. Θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα εάν δεν πετύχει».

Η κα. Μπακογιάννη τόνισε ότι «θα κριθούν πολλά από τη χημεία Σαμαρά-Βενιζέλου» και αναφερόμενη στις δηλώσεις Βορίδη και Πολύδωρα πρόσθεσε ότι «για να κρατήσει ένας γάμος πρέπει οι πεθερές να είναι μακριά».

Η πρώην υπουργός κατέστησε σαφές ότι «τα σλόγκαν όπως

“success story”» δεν της αρέσουν αλλά παρόλα αυτά μιλώντας για τον πρωθυπουργό είπε ότι «ο Αντώνης Σαμαράς ακολουθεί μια πολιτική για την οποία έδωσα μάχη».

Η βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο αλλά σημείωσε ότι «έχουμε πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις μεταρρυθμίσεις» ενώ παράλληλα αναφερόμενη στην τρόικα είπε χαρακτηριστικά ότι «βλέπουν την κατάσταση σαν λογιστές».

Όσον αφορά το θέμα της μετάταξης των δημοτικών αστυνομικών η κα. Μπακογιάννη εμφανίστηκε θετική για ως προς τη μετακίνηση τους στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη: «Είναι σωστή κίνηση, αν και γίνεται με το πιστόλι στον κρόταφο».

Μιλώντας γενικότερα για το Δημόσιο, η κα Μπακογιάννη είπε ότι υπάρχουν εξαιρετικά στελέχη αλλά και χαραμοφάηδες που προήλθαν από ρουσφέτια και υπογράμμισε πως «οι δεύτεροι πρέπει να φύγουν κατόπιν αξιολόγησης».

Τέλος, η πρώην υπουργός εξέφρασε την άποψη ότι η τρικομματική κυβέρνηση ήταν καλύτερη γιατί «είχε μεγαλύτερη παρέμβαση στην κοινωνία», ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με τη Χ.Α. λέγοντας ότι «αγανακτισμένοι Έλληνες έστειλαν στη βουλή καραγκιόζηδες, νεοναζί και φασίστες».

Keywords
Τυχαία Θέματα