Μπαμπάς, παππούς και προπάππος μέσα σε τρεις μήνες

To να ξαναγίνεις πατέρας στα εξήντα , δεν είναι το πιο συνηθισμένο, αλλά το έχουμε ξανακούσει.

Το να γίνεις όμως πατέρας, παππούς και προπάππος μέσα σε τρεις μήνες, σίγουρα δεν το έχουμε ξανακούσει.

Κι όμως έχει συμβεί.

Ο 60χρονος  Πάτρικ Σλόαν έμαθε ξαφνικά, πέντε χρόνια πριν πάρει σύνταξη, ότι η 39 ετών σύζυγός του είναι έγκυος.

Όπως λέει ο ίδιος, αυτή ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, καθώς πίστευε ότι οι μέρες που άλλαζε πάνες στις 3 τα ξημερώματα είχαν περάσει ανεπιστρεπτί. Παρόλα, αυτά όμως, δεν έπαυε να είναι μια ευχάριστη έκπληξη που θα του έδινε καινούρια

ώθηση και μεγάλη ενέργεια.

Οι εκπλήξεις όμως δεν θα τελείωναν εκεί για τον Πάτρικ. Μερικές μέρες αργότερα, έμαθε πως θα γινόταν παππούς για έκτη φορά, καθώς η κόρη του, Οντέτ, ήταν και αυτή έγκυος.

Όπως δήλωσε και η ίδια, το να είναι έγκυος την ίδια εποχή με την μητριά της, που είναι μόνο τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή της, της φάνηκε στην αρχή παράξενο, συνήθισε, όμως, στην ιδέα και μετά απλώς το διασκέδαζε.

Και για την Οντέτ, όμως, οι εκπλήξεις δεν θα τελείωναν εκεί.

Δεν θα γινόταν απλά μαμά και θεία  την ίδια εποχή, θα γινόταν και γιαγιά για πρώτη φορά.

Η 18χρονη κόρη της και εγγονή του Πάτρικ, Φερν ήταν και αυτή έγκυος.

Πρώτος, γεννήθηκε ο γιος του Πάτρικ, Ήθαν και ακουλόυθησαν μετά από λίγο χρονικό διάστημα ο δισέγγονος του, Μέισον και ο εγγονός του Λέοναρντ.

Έτσι ο Πάτρικ, από εκεί που ετοιμαζόταν να πάρει σύνταξη, όχι μόνο έγινε πάλι πατέρας, αλλά απέκτησε και το εγγόνι νούμερο έξι και το πρώτο του δισέγγονο.

Ο ίδιος εκμυστηρεύεται, πως διασκεδάζει με τη καινούργια κατάσταση που επικρατεί στη ζωή του και νοιώθει πιο νέος και πιο ζωντανός παρά την ηλικία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα