Ατόπημα ολκής Γρηγοράκου – Αποκλείει το Μαξίμου τις τριπλές εκλογές

«Για εμάς προέχει η κυβερνητική σταθερότητα» είναι η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου περί τριπλών εκλογών τον Μαίο.

Με έξι λέξεις το Μαξίμου στέλνει μύνημα προς κάθε κατεύθυνση, πως κανείς δεν μπορεί να εκμεταλευτεί την υπόθεση Μπαλτάκου, αλλά και πως το ζητούμενο είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης.

Αν και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ανασκεύασε τις δηλώσεις τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και η Χαριλάου Τρικούπη βρίσκονται σε επιφυλακή θέλοντας τουλάχιστον να σβήσουν τις εσωκομματικές

σπίθες που άναβουν με αφορμή το βίντεο Μπαλτάκου.

Κυβερνητικοί κύκλοι μάλιστα λένε ότι ο «πρωθυπουργός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να ανακόψει την πορεία της χώρας και να θέσει σε κίνδυνο τα όσα μέχρι σήμερα έχουν επιτευχθεί με τις θυσίες του ελληνικού λαού. Η χώρα δεν προσφεύγει σε πρόωρες εκλογές ».

Ενδεικτικό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός πως αμέσως μετά τα όσα είπε είπε στη Βουλή ο Λεωνίδας Γρηγοράκος τα τηλέφωνα πήραν «φωτιά» και του ζητήθηκε να προβεί… σε νεώτερες δηλώσεις.

Ενδεικτικού αυτού είναι οι … «αναμορφωμένες» δηλώσεις του:

«Είπα ότι το θέμα των εκλογών είναι θέμα του προέδρου της κυβέρνησης και του αντιπροέδρου. Είναι καθαρά θέμα του πρωθυπουργού και του αντιπροεδρου της κυβέρνησης. Δεν τίθεται θέμα εκλογών και δεν θα τεθεί. Η κυβέρνηση έχει περάσει όλες τις δυσκολίες και δεν τίθεται θέμα».

Κ.Κ.

The post Ατόπημα ολκής Γρηγοράκου – Αποκλείει το Μαξίμου τις τριπλές εκλογές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα