Αθανάσιος Τσόρβας: Νόμιζα ότι θα πηγαίναμε για… ψάρια στο Κερατσίνι με τον Ρουπακιά!

Αίσθηση προκαλούν τα όσα αναφέρει στην απολογία του ενώπιον των ανακριτών ο κατηγορούμενος Αθανάσιος Τσόρβας για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Το περίεργο είναι ότι ο Γ. Ρουπακιάς, ο οποίος οδηγείται σήμερα, Τρίτη, για να απολογηθεί στους δύο ανακριτές που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχει την άνεση και τηλεφωνεί ή δέχεται κλήσεις τουλάχιστον δύο φορές από και προς στον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με τον Αθ. Τσόρβα μάλιστα έχει την ψυχραιμία

να πει αμέσως μετά τη δολοφονία του 34χρονου ράπερ: «Δεν έγινε τίποτα. Πώς κάνετε έτσι ρε μαλάκες όλοι; Για εξακρίβωση είμαι».

Μετά από λίγη ώρα πάλι τον πήρε ο Ρουπακιάς και του είπε: «Με έχουν για εξακρίβωση, πάρε τον Γιώργο Πατέλη να του το πεις». Όταν όμως τηλεφώνησε στον Γ. Πατέλη, εκείνος έντρομος του είπε: «Κλείσε και μην με ξαναπάρεις…»

Και όλα αυτά γίνονται παρά το γεγονός ότι ο δολοφονημένος Παύλος Φύσσας τον είχε υποδείξει λίγη ώρα πριν ως αυτόν που τον μαχαίρωσε και μάλιστα κοντά στην καρδιά.

Για το μοιραίο βράδυ ισχυρίζεται ότι βρέθηκε εκεί διότι πίστευε ότι θα μοιράσουν ψάρια, όπως έκαναν και στο παρελθόν. Ο ίδιος εμφανίζει τον εαυτό του απολιτίκ, άνεργο, ενώ διατείνεται ότι έπαιρνε μέρος μόνο σε συσκευασίες τροφίμων που μοίραζε η Χρυσή Αυγή.

Προσθέτει ότι τον τελευταίο καιρό συμμετείχε και στην ομάδα ασφαλείας στα γραφεία της Νίκαιας. Όπως λέει, «τα καθήκοντά μου ήταν να βρίσκομαι έξω από το κτίριο και να προσέχω σε περίπτωση που υπήρχε πρόβλημα από αναρχικούς…» Προσθέτει αθώα ότι είχε ακούσει και ομιλίες των Λαγού και Τσακανίκα.

Παραδέχεται πάντως ότι στις 11.00 εκείνο το βράδυ πήρε μήνυμα από τη Χρυσή Αυγή: «Όσοι είστε κοντά στα γραφεία και θέλετε να βοηθήσετε ελάτε».

Δεν έπεισε τους ανακριτές και προφυλακίστηκε.

The post Αθανάσιος Τσόρβας: Νόμιζα ότι θα πηγαίναμε για… ψάρια στο Κερατσίνι με τον Ρουπακιά! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα