Αστυνομικός με όπλα και θησαυρό – Έρχονται νέες συλλήψεις

Του Γιάννη Ντάσκα

Οι έρευνες σε βάθος και ο συνδυασμός πληροφοριών και παρακολουθήσεων καταλήγουν σε ιδιαίτερα σοβαρές συγκεκριμένες περιπτώσεις μελών της Χρυσής Αυγής και εκτός Αττικής.

Σύμφωνα με όσα μας είπε αξιωματούχος που γνωρίζει σε βάθος την υπόθεση, το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αρχές είναι τεράστιο σε όγκο και αναμένονται στο μέλλον πολύ πιο σοβαρές αποκαλύψεις, αφού το υλικό των παρακολουθήσεων είναι τουλάχιστον 1,5 χρόνο πριν.

Μάλιστα κάποιο μέρος του υλικού

διέρρευσε προ καιρού με σκοπό την συγκάλυψη της δράσης και στο εσωτερικό της Αστυνομία ςγίνεται σχετική έρευνα που μπορεί να φτάσει και πολύ ψηλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει σε κλοιό αστυνομικό των ομάδων ΖΗΤΑ της Θεσσαλονίκης ο οποίος διακινούσε όπλα με αμοιβή μεν αλλά και στους κόλπους της Χρυσής Αυγής δε.

Στο σπίτι του, βρέθηκαν κοντά στις 100.000 ευρώ και τμήματα όπλων, και κατά τις πληροφορίες, ο αστυνομικός που έχει βαθμό υπαρχιφύλακα και είναι κοντά στα 40 σχετίζεται με τη Χρυσή Αυγή.

Το υλικό που έχει στα χέρια τους οι αρχές και θα αποκαλύπτεται τμηματικά, είναι ικανό να οδηγήσει και σε δεκάδες ακόμα συλλήψεις σημαντικών μελών της εγκληματικής οργάνωσης και ανάμεσά τους αναφέρονται και βουλευτές και άλλα πολιτικά στελέχη.

Το υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας είναι ικανό να οδηγήσει σε μεγάλους ποινικούς μπελάδες πρόσωπα που ως χθες εμφανίζονταν άτρωτα στη Βουλή και στα ΜΜΕ.

Ήδη το υλικό που αφορά τον ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη στην οργάνωση ενόπλων τμημάτων οδηγεί στην έμμεση σύνδεσή του με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα .

Η αδελφή του φασιστοειδούς που δολοφόνησε τον Φύσσα στη συνομιλία της με άλλο συγγενικό τους πρόσωπο μιλούν για έλλειψη αρχών και πολιτικών ιδεών και για εγκληματική δράση την οποία καθοδηγούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Η σχετική περικοπή που δημοσιεύουμε ήδη και εμείς δείχνει επίσης ότι ήδη έχουν ΣΠΑΣΕΙ πολλά πρόσωπα και μέχρι την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα υπάρξουν ομολογίες, που θα εμπλέξουν με τρόπο που κανείς δεν περίμενε την ηγεσία του ναζιστικού-φασιστικού μορφώματος.

Στις συνομιλίες ακούγονται και συναλλαγές που ήδη γίνονται για να αποφύγουν το μακελειό στις φυλακές με κρατούμενους από συμμορίες αλλοδαπών με τις οποίες τους χωρίζει αβυσσαλέο μίσος…

Μέλος του σωφρονιστικού συστήματος, μας είπε απόψε ότι «είναι τόσοι πολλοί οι κρατούμενοι και τόσο γεμάτα τα κελιά που θα είναι αδύνατον να γίνει διαχωρισμός καθώς είναι αδύνατον να καταγραφεί ποιος είναι επικίνδυνος και για ποιόν…»

Οι βουλευτές πάντως της Χρυσής Αυγής, καταβάλλουν προσπάθειες να κρατηθούν σε ιδιαίτερη πτέρυγα κάποιων φυλακών στην οποία δεν θα υπάρχει αλλοδαπός ή κάποιος επικίνδυνος για τους ίδιους.

Από την άλλη πλευρά, επειδή κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση είναι απαγορευτικό να βρίσκονται στον ίδιο χώρο για να μην έχουν επικοινωνία και συνεννόηση στη συγκάλυψη στοιχείων…

Keywords
Τυχαία Θέματα