Α.Σαμαράς- Α.Μέρκελ “σχέση” αξίας 2δισ. ευρώ

Παρότι η Ελλάδα ζει την πιο “επικίνδυνη” περίοδο τόσο για την οικονομία της όσο και για την συνοχή της ίδιας της κοινωνίας, εξαιτίας των μέτρων που πρόκριτε να ψηφιστούν σε λίγες ώρες με τα οποία η ύφεση θα αυξηθεί, ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς κάνει τον “καλό συνεργάτη” της καγκελαρίου Α.Μέρκελ.

Εδώ και λίγους μήνες, ο πρωθυπουργός δεν λέει κουβέντα για τη «συμφωνία» συμβιβασμού που παρουσίασε τον Αύγουστο στην καγκελάριο κ. Άνγκελα Μέρκελ με την οποία

η Ελλάδα παραιτείται από διεκδικήσεις έως και 2 δισεκατομμύρια ευρώ από την εταιρεία “Siemens”!

Σε σχετικό πόρισμα που εξέδωσε η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, παρουσιάζεται αναλυτικά το ποσό αυτό. Την ώρα που για άλλη μια φορά απειλείται άμεσα η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή κυριαρχία της Ελλάδας, ο κ. Σαμαράς χαρίζει στη “Siemens” τις ζημιές που προκάλεσε στο Ελληνικό Δημόσιο, κλείνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα ίσως σκάνδαλα στην ιστορία της μεταπολίτευσης.

Με τον τρόπο αυτόν εικάζουν ότι «έπεισε» την καγκελάριο να έρθει στην Αθήνα για να δηλώσει την  στήριξή της προς την κυβέρνηση των τριών εταίρων ώστε να οδεύσει η χώρα στο Μνημόνιο 3, όπως αποδείχτηκε τελικά .

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα