«Άρπαξε» το ελικόπτερο του Εμφιετζόγλου…ως αποζημίωση!

Το ελικόπτερο του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου «κατάσχεσε» εργαζόμενος που δούλευε στον κατασκευαστικό του Όμιλο για πάνω από 20 χρόνια, λόγω οφειλών.

Όλα αυτά τα χρόνια, όπως λέγεται στην αγορά, οι αποδοχές του Στέλιου Γεωργίου, ως μηχανικού ελικοπτέρων είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κρίσης αλλά και των οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου, ύψους 250 εκατ. ευρώ, η εταιρία «Μηχανική» βρέθηκε σε αδυναμία πληρωμής μισθών και οφειλών.
Έτσι και ο κ. Γεωργίου σταμάτησε να πληρώνεται, με αποτέλεσμα να υπάρχει συσσωρευμένο χρέος

ύψους 80 χιλ. ευρώ.

Ο εργαζόμενος προσέφυγε στα δικαστήρια και αποφασίστηκε να του καταβληθούν άμεσα 60 χιλ. ευρώ, με τη συμφωνία το υπόλοιπο ποσό των 20 χιλ. ευρώ να καταβληθεί με την πώληση ενός ελικοπτέρου.

Μάλιστα οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο συμβόλαιο πώλησης του ελικοπτέρου περιλαμβάνει τον όρο, το ποσό που θα εισπραχθεί από την πώληση του ελικοπτέρου θα δοθούν κατευθείαν στον λογαριασμό του μηχανικού.

Επειδή όμως υπάρχει καθυστέρηση στην πώληση του ελικοπτέρου ο κ. Γεωργίου πήρε μία νταλίκα, το σήκωσε με γερανό και το εξαφάνισε.

Εξαφάνισε ένα ολόκληρο ελικόπτερο αξίας 3,5 εκ. ευρώ, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του να μην ξέρει που βρίσκεται.

The post «Άρπαξε» το ελικόπτερο του Εμφιετζόγλου…ως αποζημίωση! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
elikoptero, ελικοπτερα αγορα
Τυχαία Θέματα