Αποθεώνει Φαν Χάαλ ο Γκιγκς

Μεγάλη όπως όλα δείχνουν είναι η εκτίμηση του υπηρεσιακού προπονητή και παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράιαν Γκιγκς, προς το πρόσωπο του Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας αναμένεται να είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας τη θέση του Ουαλού άσου, ο οποίος εξ’ αρχής ήταν προσωρινή λύση.

Αφού λοιπόν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «διάδοχό» του, ο Γκιγκς τόνισε πως έχει να σκεφτεί αρκετά πράγματα αναφορικά με το μέλλον

του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Έχει μία εξαιρετική φήμη. Είναι ένας πετυχημένος προπονητής σε διαφορετικές χώρες. Προφανώς οδήγησε την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει μια φανταστική γενεαλογία»

«Η συγκέντρωσή μου είναι στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια και μετά θα δούμε τη θα συμβεί στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να αποφασίσω αν θέλω να παίξω ή όχι, επομένως δεν υπάρχει η σκέψη εάν θέλω να γίνω βοηθός ή αν θέλω να γίνω προπονητής κάπου αλλού», δήλωσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως «Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα γι’ αυτό, αλλά αυτά είναι στο μέλλον. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω».

The post Αποθεώνει Φαν Χάαλ ο Γκιγκς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα