Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά

Ίδια τύχη με τον αρχηγό του, τον Νίκο Μιχαλολιάκο φαίνεται ότι έχει και ο Χρήστος Παππάς, καθώς η αίτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για αποφυλάκιση απορρίφθηκε, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του πρώτου!

Όσον αφορά τις απολογίες των βουλευτών, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα και Γερμενή, αυτή ορίστηκε για τις 11 Ιανουαρίου και όχι το προσεχές Σάββατο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο λόγος είναι τα νέα

στοιχεία που προστέθηκαν στη δικογραφία τους, μετά από τις έρευνες που πραγματοποίησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στα σπίτια τους την Πέμπτη. Θυμίζουμε πως η η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της έναν σκληρό εξωτερικό δίσκο με τεράστιο όγκο δεδομένων, η αναπαραγωγή του οποίου και μόνο χρειάζεται πάρα πολλές ώρες. Τα αρχεία θεωρούνται κομβικής σημασίας από τις αρχές και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Να σημειωθεί πως διαφορετική στάση έναντι των υπολοίπων συναδέλφων του φαίνεται να τηρεί ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος χαρακτηρίζει νομότυπες τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των κατηγορούμενων βουλευτών χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Παράλληλα επισημαίνει πως τον εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια και όχι άλλος βουλευτής. Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια υπογραμμίζεται ότι «τον κ. Μπούκουρα δεν εκφράζουν οι προσωπικές απόψεις άλλων βουλευτών του κινήματος, ούτε οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τις δύο εφέτες ανακριτές και την ελληνική Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

«Τριγμούς» στη Χρυσή Αυγή προκαλεί ο Στάθης Μπούκουρας

The post Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα