Απόπειρα αυτοκτονίας του προέδρου σωφρονιστικών υπαλλήλων στη Νιγρίτα

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως γιά το θάνατο του κρατούμενου Ιλία Καρέλι στις φυλακές της Νιγρίτας. Όπως αποκάλυψε ο αρχιφύλακας και συνδικαλιστής Αντώνης Αραβαντινός, κατά τη διάρκεια της έρευνας του τμήματος Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων, Χάρης Κονσολίδης παραδέχτηκε ότι χτύπησε και βασάνισε τον 42χρονο βαρυποινίτη.

Κατά τον Αντώνη Αραβαντινό, ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων έδωσε και τα ονόματα των συναδέλφων του που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 42χρονου κρατούμενου. Συγκεκριμένα

ανέφερε πως στα βασανιστήρια πήραν μέρος εννέα δεσμοφύλακες – μόνο δύο από τους οποίους παραδέχτηκαν την ενοχή τους, χωρίς όμως να πουν τίποτα περισσότερο, ή να δώσουν τα στοιχεία των συναδέλφων τους που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον κ.Αραβαντινό, ο κ.Κονσολίδης βρισκόταν σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ανέφερε μάλιστα πως τηλεφώνησε στη γυναίκα του γιά να απολογηθεί πριν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας καθώς γνώριζε πως θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Σώθηκε ευτυχώς όμως από τους συναδέλφους του και στη συνέχεια διατάχθηκε ο εγκλεισμός του στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Σερρών.

The post Απόπειρα αυτοκτονίας του προέδρου σωφρονιστικών υπαλλήλων στη Νιγρίτα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα