Απόντες Βελάσκες και… Φερέιρα

Σε μια προπόνηση η οποία έγινε χωρίς τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εδώ και μερικές ημέρες ταλαιπωρείται από έντονο πονόδοντο και τώρα αναγκάστηκε να πάει στον γιατρό.

Το πρόγραμμα της προπόνησης έγινε κανονικά με τους βοηθούς του, όμως κράτησε μόνο 45 λεπτά λόγω της έντονης βροχής.

Μάλιστα, πέντε μόλις λεπτά αφότου άρχισε η προπόνηση ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες αποχώρησε επειδή αισθανόταν βαρύ το πόδι του. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι μετά

το απαραίτητο τρέξιμο και τις διατάσεις άρχισαν τις ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος το πρόγραμμα είχε και λίγο δίτερμα στο μισό γήπεδο με τέσσερις μικρές εστίες.

Με τα κίτρινες φανέλες αγωνίστηκαν οι Πετρόπουλος, Βιτόλο, Σισοκό, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ, ενώ με πράσινες οι Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Λαγός, Κουσίδης, Χουχούμης και Δώνης.

Στις ασκήσεις σημειώθηκαν τρία τέρματα, τα οποία πέτυχαν οι Βύντρα, Κουσίδης και Ιωαννίδης.

Το νούμερο του Σο

Με το νούμερο 20 στην πλάτη θα αγωνίζεται τη σεζόν 2012-2013 ο Χαμπίμπ Σο… Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος προτιμούσε το 8 ή το 5, αλλά το πρώτο το έχει ο Γιώργος Ιωαννίδης και το δεύτερο το έχει καπαρώσει ο Αντρές Πίντο. Έτσι κατέληξε στο 20…

Πάντως, στην πρωινή προπόνηση, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ανέλαβε να μυήσει τον Σο στην… αμυντική τελετουργία του Παναθηναϊκού. Ενώ οι δύο τους έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ο Μπουμ του εξηγούσε στα γαλλικά πως αμύνεται η ομάδα.

Ο Σο άκουγε με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού αγωνιζόμενος μπροστά από τους δύο στόπερ, θα έχει καθοριστικό ρόλο στην εύρυθμη αμυντική λειτουργία του Τριφυλλιού.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα