«Από την πρώτη στιγμή» με τον Αλέξη Γεωργούλη στο Θέατρο Ροές (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απολαυστική ερωτική κομεντί διαδραματίζεται αυτές τις μέρες στο Θέατρο Ροές στο Γκάζι.

Με πρωταγωνιστή τον πάντα σαγηνευτικό Αλέξη Γεωργούλη και στον πλευρό του την Αννίτα Κούλη στο Θέατρο Ροές στο Γκάζι, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μια εξαιρετική θεατρική παράσταση.

«Από την πρώτη στιγμή» είναι ο τίτλος της παράστασης και θα μπορούσε να είναι και κυριολεκτικός καθώς από την πρώτη στιγμή η υπόθεση αλλά και

οι ερμηνεία των δύο ηθοποιών κερδίζει το ενδιαφέρον των θεατών.

Ο Φίλιππος Πετρόπουλος (Αλέξης Γεωργούλης) και η Νάντια Γερασιμίδου (Αννίτα Κούλη) μπλέκονται σε μια ερωτική ιστορία που διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη. Όμως πρόκειται για έρωτα «από την πρώτη στιγμή» ή για μίσος; Μια σχέση που ξεκινά με τον πλέον περίεργο τρόπο, και εξελίσσεται παράξενα, φτάνοντας τον πρωταγωνιστή στα όρια της αυτοκτονίας. Γιατί φθάνει σε τέτοιο σημείο, πως θέλει να το κάνει και τι τελικά την ανατρέπει είναι στοιχεία που δεν θα αποκαλύψουμε καθώς η εξέλιξη της υπόθεσης εκτός από ενδιαφέρον έχει και αρκετές ανατροπές!

Εμείς βρεθήκαμε στο Θέατρο Ροές και παρακολουθήσαμε την παράσταση, για την οποία μόνο θετικά μπορούμε να αναφέρουμε, με έναν Αλέξη Γεωργούλη σε μια ασυνήθιστη και κορυφαία ερμηνεία που θυμίζει αρχαιοελληνικό θέατρο μέχρι και Σεξπιρικό ταμπεραμέντο που σε καθηλώνει και δικαίως στο τέλος κοκκινίζουν τα χέρια σου από το χειροκρότημα!

Μάλιστα πρόκειται για την τέταρτη σκηνοθετική απόπειρα του Αλέξη Γεωργούλη που εκ του αποτελέσματος κρίνεται άψογη, προσδίδοντας τόσο στον ίδιο όσο και στην επί σκηνής παρτενέρ του, πέρα από το πηγαίο τους ταλέντο, και ερμηνευτική δεινότητα!

Το Paraskhnio.gr σας προτείνει για την φετινή σεζόν 2013-2014 να παρακολουθήσετε την άκρως ενδιαφέρουσα παράσταση, γιατί όπως και να το κάνουμε Γεωργούλης είναι αυτός και σε κερδίζει με τα χαρίσματα του «Από την πρώτη στιγμή»!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Συγγραφέας : Ιωάννης Χαλαντώνης
Σκηνοθεσία : Αλέξης Γεωργούλης
Ερμηνεύουν : Αλέξης Γεωργούλης- Αννίτα Κούλη
Σκηνικά-Κοστούμια : Ελένη Στρούλια – Ζαϊρα Φαληρέα
Σχεδιασμός φωτισμών : Σαράντος Ζουρντός
Επιμέλεια κίνησης: Κυριάκος Κοσμίδης
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση, ενορχήστρωση, διασκευή και επιμέλεια μουσικών θεμάτων : Γιώργος Χατζής
Βοηθός Σκηνοθέτη : Φανή Γεωργακοπούλου
Βοηθός Σκηνογράφου : Μαρκέλα Δερβετζή
Διεύθυνση παραγωγής : Γιώργος Ψαραδέλης

Ημέρες Παραστάσεων
Πέμπτη – Παρασκευή: 21.15
Σάββατο: 18.00 και 21.15
Κυριακή: 19.30

Θέατρο Ροές: Ιάκχου 16 Γκάζι 11854, Αθήνα/ Τηλ: +30. 210.34.74.312 (5:30μμ-10μμ καθημερινά)

The post «Από την πρώτη στιγμή» με τον Αλέξη Γεωργούλη στο Θέατρο Ροές (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα