Απίστευτο: Απολύθηκε από τα McDonald’s επειδή κέρασε πυροσβέστες που έκαναν διάλειμμα! (ΦΩΤΟ)

Μια υπάλληλος των McDonald’s θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους πυροσβέστες που «πολεμούσαν» μια πυρκαγιά και σταμάτησαν να φάνε στο τοπικό κατάστημα. Έτσι, δεν δέχθηκε χρήματα για το γεύμα τους, πληρώνοντας από την τσέπη της 83 δολάρια. Αλλά προς έκπληξη όλων, απολύθηκε από το κατάστημα!

Η Heather Levia, 23 χρονών, είναι μια ανύπαντρη μητέρα που δουλεύει σε δύο δουλειές στην πόλη Olean της Νέας Υόρκης . Η ίδια δήλωσε ότι ήθελε απλά να δείξει την εκτίμηση της στους πυροσβέστες που δούλευαν σκληρά επί μέρες σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Έτσι

όταν ένα γκρουπ πυροσβεστών μπήκε στο κατάστημα στο οποίο δούλευε ως μάνατζερ, και παράγγειλαν 25 σάντουιτς, προσφέρθηκε εκείνη να πληρώσει τα 83 ευρώ του λογαριασμού, όπως γράφει η Daily Mail.

Την ίδια μέρα, ένα άλλο γκρουπ πυροσβεστών μπήκε στο κατάστημα και παρήγγειλε φαγητό αξίας 70 δολαρίων. Θέλοντας να φανεί δίκαιη και προς αυτούς, η Levia απευθύνθηκε στο αφεντικό της για να δει αν μπορούσε η εταιρία να καλύψει το ποσό, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Τότε εκείνη και άλλοι δύο υπάλληλοι προσφέρθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό. Τελικά, το αφεντικό της αγανάκτησε, καθώς θεώρησε ότι η Levia δεν έπρεπε να συμπεριφερθεί έτσι, και την απέλυσε.

Πηγή: Dailymail.co.uk

The post Απίστευτο: Απολύθηκε από τα McDonald’s επειδή κέρασε πυροσβέστες που έκαναν διάλειμμα! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα