Απίστευτο: 18χρονη από τη Ρωσία πούλησε την… παρθενιά της για 2.300 ευρώ!

Η 18χρονη όμορφη κοπέλα από τη Ρωσία που βλέπετε στη φωτογραφία, αφού πρώτα γνωστοποίησε πως παραμένει ερωτικά «ανέγγιχτη», κατόπιν πούλησε την… παρθενιά της (!) σε γνωστό site δημοπρασιών, έναντι του ποσού των… 2.300 ευρώ!

Πιο αναλυτικά, το νεαρό κορίτσι, η οικογένεια της οποίας είχε περιέλθει σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, προκειμένου να βοηθήσει κάπως την κατάσταση, έγραψε στην ιστοσελίδα δημοπρασιών πως λόγω της δεινής της θέσης, αποφάσισε να πουλήσει το «πιο πολύτιμο πράγμα» που έχει στην κατοχή της. Η δημοπρασία, διήρκεσε μόλις μία ημέρα (!) και η 18χρονη Ρωσίδα, έφυγε για να πάει σε ξενοδοχείο της πόλης Κρασνογιάρσκ, όπου και θα συναντούσε τον… αγοραστή που θα την «έκανε γυναίκα» έναντι 100.000 ρουβλίων ή 3.100 δολαρίων (σχεδόν 2. 300 ευρώ).

«Θα πάω στο ξενοδοχείο με έγγραφο που πιστοποιεί την παρθενιά μου και με ένα άτομο συνοδεία, ώστε να μην ξεγελαστώ και χάσω τα λεφτά. Το πρόσωπο που θα πάρει τα λεφτά θα φύγει, εγώ θα μείνω… Δεκτά γίνονται μόνο μετρητά», έγραψε η 18χρονη.

Όπως έγινε γνωστό, ο αγοραστής ονομάζεται Ευγένης Βολνόφ αλλά δε δόθηκαν περαιτέρω στοιχεία για το άτομο του. Όπως διασαφήνισαν οι Αρχές, δε θα γίνει περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση, καθώς ο αγοραστής δεν έκανε κάποια παρανομία. «Δεν πρόκειται για πορνεία, ούτε για οποιοδήποτε άλλο αδίκημα. Η κοπέλα είναι ενήλικη άλλωστε», δήλωσε η ρωσική αστυνομία.

Να σημειωθεί, πως μόλις τον περασμένο Απρίλη, η τότε 17χρονη είχε ξαναπροσπαθήσει να πουλήσει την παρθενιά της σε άλλο site. Τότε είχε γράψει: «είμαι 17 χρονών και σύντομα θα γίνω 18. Θέλω επειγόντως να πουλήσω την παρθενιά μου. Θέλω να την πουλήσω πολύ ακριβά, σε κάποιον που θα την εκτιμήσει. Δεν έχω κακές συνήθειες και είμαι όμορφη. Είμαι έτοιμη να ταξιδέψω όπου χρειαστεί».

The post Απίστευτο: 18χρονη από τη Ρωσία πούλησε την… παρθενιά της για 2.300 ευρώ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα