Απίστευτη «ευχή» δημοσιογράφου για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο πρώην Εισαγγελέας και πρώην Υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα είναι πρόεδρος της Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ και δημοσιογράφος του ΜΕΓΚΑ έσπευσε σήμερα να του ευχηθεί να πάνε όλα καλά ,δηλαδή να ….δαμάσει (κυρίως) την Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ποινικολόγο και βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Πρώτη παρατήρηση-ερώτημα που μπορεί να

υποβάλει κανείς στον κ. Μαρκογιαννάκη είναι αν έχει καταλήξει κάπου η “ταχύτατη” έρευνα για το σκάνδαλο Βατοπεδίου,στο οποίο επίσης ήταν πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής που έκανε την έρευνα. Όχι μόνο για πολιτικούς αλλά και για τα εκτός πολιτικής πρόσωπα.

Το σκάνδαλο άρχισε νε εκτυλίσσεται το 1998 και ολοκληρώθηκε το 2004 στο πρώτο μέρος ενώ με τις ανταλλαγές πήγε μέχρι το 2008. Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να δούμε ορισμό δίκης; Η μήπως πάει για καλένδες και στο μέρος αυτό, όπως σκανδαλωδώς πήγε για τους πολιτικούς με την δήθεν παραγραφή και την ψηφοφορία της ντροπής;

Δεύτερη παρατήρηση ο δημοσιογράφος που ευχήθηκε να γίνει… δάμαλος ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε επί λέξει: “να ευχηθούμε να δαμάσετε όλες τις πλευρές”. Έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί ότι εννοούσε κάθε ταραξία από κάθε πλευρά. Όμως το μόνο όνομα που ως εκείνη τη στιγμή συζητούσαν ήταν της Ζωής Κωνσταντοπούλου και για το αντίπαλο δέος που θα μπορούσε να της βρει η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι η εξέταση μαρτύρων θα αρχίσει και αυτή την εβδομάδα και ότι αν οι εργασίες δεν έχουν λήξει ως τις 25 Φεβρουαρίου θα παραταθούν οι εργασίες της.

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ θα μετέχει σίγουρα ο Απόστολος Κακλαμάνης, από πλευράς Ανεξάρτητων Ελλήνων σίγουρα ο κ. Καπερνάρος και ο κ. Μαριάς, απο το ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα και ο κ. Κοτσώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα