Απίστευτη ανακοίνωση του Alpha για τον Νίκο Μουτσινά!

Μετά την είδηση-βόμβα για την μεταγγραφή εν μέσω θέρους, των Λιάγκα-Σκορδά από το Μεγάλο κανάλι στον ΑΝΤ1, έχουν πυροδοτηθεί αναρίθμητες φήμες για μεταγγραφές πολλών τηλεοπτικών προσώπων που θεωρούνται κιόλας «στυλοβάτες» των καναλιών στα οποία ανήκουν.

Μια φήμη που κυκλοφόρησε πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες για κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε στην πρωινή ζώνη του MEGA, ήθελε τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη να αφήνουν τον ALPΗA και να μετακομίζουν

στο Μεγάλο κανάλι. Όμως ο τηλεοπτικός σταθμός με μια απίστευτη ανακοίνωση αποκάλεσε «δεμένο» τον τηλεπαρουσιαστή, ίσως βέβαια να πρόκειται για λογοπαίγνιο με τον τίτλο της… εκπομπής του: « Δέστε τους».

“Νίκος Μουτσινάς – Όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει απαραιτήτως και φωτιά

Σε μια περίοδο μεγάλης τηλεοπτικής κινητικότητας αλλά και ανυπόστατης φημολογίας περί μετακινήσεων προσώπων της μικρής οθόνης, μη μου… το καλοκαίρι τάραττε!

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι σε αντίθεση με όσα λέγονται και γράφονται, χωρίς διασταύρωση, ο Νίκος Μουτσινάς είναι… «δεμένος» με τον Alpha με υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Μάλιστα, η άκρως επιτυχημένη συνεργασία του παρουσιαστή με τον σταθμό επεκτείνεται, καθώς θα αναλάβει και την παρουσίαση ενός νέου show έκπληξη.

Επίσης, το «Δέστε τους!», όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει με σχετικό δελτίο Τύπου την 1η Ιουλίου, θα επιστρέψει ανατρεπτικό και καυστικό στο νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

Τα καλύτερα έρχονται… Και αυτό δεν είναι φήμη αλλά γεγονός!”

Είναι από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε να γίνεται επίσημη ανακοίνωση από κανάλι για διάψευση φημών μεταγραφής. Ο ALPHA φαίνεται πως θέλει να δώσει ένα τέλος σε όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες, αλλά και -με τον χιουμοριστικό και θυμωμένο τρόπο γραφής- να υπενθυμίσει ότι κρατάει τα …γερά χαρτιά του “δεμένα με συμβόλαια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα