Απειλείται με πρόστιμο ο Ολυμπιακός, λόγω ΔΤ

Με πρόστιμο κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για το «εμπάργκο» του στην Δημόσια Τηλεόραση καθώς μετά τη λήξη του αγώνα, τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους της ΔΤ, όπως θα έπρεπε διότι είναι υποχρεωμένοι βάσει των κανονισμών της διοργάνωσης και της εταιρείας (TEAM Marketing) που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αντιθέτως, όμως επέλεξαν να μιλήσουν στους απεσταλμένους της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova,

που δεν μετέδιδε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ωστόσο η Δημόσια Τηλεόραση δεν προτίθεται να πληρώσει τα έξοδα για τη ζωντανή αναμετάδοση των δηλώσεων, εφόσον δεν έγιναν ποτέ.

Όπως αναφέρουν μάλιστα το συγκεκριμένο περιστατικό έχει επαναληφθεί και στον αγώνα Μπαρτσελόνα- Μίλαν, στις αρχές Νοεμβρίου, όταν ποδοσφαιριστές της ισπανικής ομάδας προσποιήθηκαν ότι δεν ήξεραν αγγλικά και δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που εκπρόσωποι ελληνικής ομάδας αρνούνται να κάνουν δηλώσεις μετά τον αγώνα σε κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Από την αντιπέρα όχθη ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σε δήλωση του χθες στον Nova Σπορ FM, υποστήριξε ότι «από τη Δημόσια Τηλεόραση έχουμε κάποιες απαιτήσεις», τονίζοντας πως «δεν ζητήσαμε ούτε να πανηγυρίζουν στα γκολ μας, όπως πανηγυρίζουν στα καλάθια άλλων ομάδων, ούτε να αλλάζουν τους κανονισμούς, όπως επίσης γίνεται. Δεν θέλουμε να γίνουμε γραφικοί ούτε εμείς, ούτε εκείνοι που είναι εκεί να κάνουν τη δουλειά τους».

The post Απειλείται με πρόστιμο ο Ολυμπιακός, λόγω ΔΤ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα