Απαντήσεις για όλα είχε ο Σαλμάς!

Από… ανάκριση πέρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στη Συγγρού με επικεφαλής τον ίδιο και τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με τον κ. Σαλμά να φέρει σε πέρας την αποστολή του με πλήρη επιτυχία, σύμφωνα με την πλειοψηφία των παρόντων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και την ενημέρωση που τους προσέφερε για τα θέματα που άπτονται του υπουργείου του. Η σύσκεψη έγινε σε καλό κλίμα και τα στελέχη «ανέκριναν» τον κ. Σαλμά αρχικά αναφερόμενοι

στο ότι δεν εφαρμόζεται επακριβώς το προεκλογικό πρόγραμμα της Ν.Δ. και στη συνέχεια ζητώντας ενδελεχή ενημέρωση για θέματα του τομέα του.

Ο κ. Σαλμάς απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν είναι μονοκομματική και συζητούνται οι πολιτικές και οι αποφάσεις από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και στη συνέχεια έδωσε πλήρη ενημέρωση στα μέλη του τομέα για τις μέχρι τώρα δράσεις για την πολιτική του φαρμάκου, την εξυγίανση του ΕΟΠΥΥ και το πρόγραμμα συγχωνεύσεων των νοσοκομείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα