Απαγορεύτηκαν πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε τις συγκεντρώσεις και τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας από τις 08:00 έως τις 19:00 λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ.

Η απαγόρευση θα εφαρμοστεί στους ακόλουθους δρόμου: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) – Ομήρου – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Κανάρη – Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) – Καψάλη – δεξιά Ηροδότου – αριστερά Υψηλάντου – δεξιά Γενναδίου – Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής – Β. Κωνσταντίνου – Β. Όλγας – Β. Αμαλίας – αριστερά Φιλελλήνων

– αριστερά Μητροπόλεως – δεξιά Βουλής – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

Το πρόγραμμα του Γκάουκ

Ο Γερμανός Πρόεδρος, Γιοχίμ Γκάουκ, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Στις 10:45 το πρωί ο κ. Γκάουκ θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον κ. Παπούλια ενώ στις 11:15 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο πλευρών και στις 12:10 οι δύο πρόεδροι θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 13:00 ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Γερμανού προέδρου σε εστιατόριο της Αθήνας.

Στις 16:00 ο κ. Γκάουκ θα συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα και στις 19:30 με τον κ. Βενιζέλο.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως ο κ. Γκάουκ θα ξεναγηθεί ακόμη στο Μουσείο της Ακρόπολης.

The post Απαγορεύτηκαν πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα