Ανθυπασπιστής του στρατού παρίστανε τον γιατρό και τα άρπαζε από ηλικιωμένους

Στον ύπνο επιχειρούσε να πιάνει τα ηλικιωμένα θύματά του ο Ανθυπασπιστής του Ελληνικού Στρατού που υποδυόταν τον γιατρό για να τους αποσπάσει χρήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένστολος «γιατρός» επικοινωνούσε με τα υποψήφια θύματά του είτε το νωρίς το πρωί είτε νωρίς το απόγευμα με σκοπό να τα αιφνιδιάσει. Τους έλεγε ότι κάποιο συγγενικό του πρόσωπο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, βρίσκεται σε νοσοκομείο και χρειάζονται χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 43χρονος ανθυπασπιστής, μάλιστα, δεν δρούσε μόνος του, αλλά είχε και έναν συνεργό
που αναζητείται. Ο ασύλληπτος συνεργάτης του «γιατρού» τις περισσότερες φορές έλεγε στους ηλικιωμένους πως το παιδί τους υπέστη έμφραγμα ή κάποιο άλλο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μόνο χθες, Δευτέρα, οι δύο άνδρες επιχείρησαν να εφαρμόσουν αυτή την τακτική σε επτά διαφορετικά άτομα με τον στρατιωτικό να συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω όταν πήγε να εισπράξει χρήματα από ένα από τα θύματά τους.

Ο 43χρονος ανθυπασπιστής οδηγείται στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργού του, καθώς επίσης για πιθανά άλλα θύματα

Keywords
Τυχαία Θέματα