Αντέδρασε με «γαλλικά» ο Στοχ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κάμερα της Nova «συνέλαβε» τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό να λέει «f…k off» γυρνώντας προς τον πάγκο, μετά από έναν έντονο διάλογο που είχε με τον Χούουμπ Στέφενς στο 76ο λεπτό του αγώνα στα Περιβόλια.

Τι είχε προηγηθεί; Ο Τόρες είχε πέσει στο έδαφος στο κέντρο του γηπέδου, λόγω τραυματισμού και την ώρα εκείνη ο Λίνο κάνει μια μπαλιά προς τον Στοχ. Εκείνος, τηρώντας το fair play, δεν κινήθηκε προς την μπάλα, την άφησε να καταλήγει σε αμυντικό του Πλατανιά, ο οποίος την πέταξε πλάγιο για

να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες προς τον επιθετικό του Πλατανιά.

Αμέσως ο Στέφενς σηκώθηκε από τον πάγκο και άρχισε να μιλά με έντονο τρόπο προς τον Σλοβάκο, χωρίς να μπορεί να γίνει αντιληπτό τι ακριβώς λέει και αν διαμαρτύρονταν για το ότι «άφησε» τη φάση (σ.σ. ίσως δεν είχε αντιληφθεί τι είχε συμβεί) ή γενικά για την εικόνα της ομάδας του.

Ο Στοχ κάτι απάντησε και στη συνέχεια ο Ολλανδός τεχνικός πηγαίνει και κάθεται στον πάγκο του. Το πλάνο της Nova επικεντρώνεται, αμέσως, στον Στοχ, ο οποίος λέει κάτι με απορημένο-ενοχλημένο ύφος προς τον πάγκο και η φράση του καταλήγει με τη βρισιά (σ.σ. προς τον πάγκο).

Για την… ιστορία, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Τόρες αντικαταστάθηκε, όντας τραυματίας, από τον Σιαλμά.

Το “f… off” του Στοχ στον Στέφενς από kokoretsi

The post Αντέδρασε με «γαλλικά» ο Στοχ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα