Ανταλλαγή «πυρών» ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του Τσίπρα στην Χαλκίδα

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.

«Ξέρουμε ότι θα μας απειλήσουν. Ξέρουμε ότι θα μας πουν ότι θα σας κόψουμε τη χρηματοδότηση. Θα πυροβολήσετε τα πόδια σας», τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα κατά την ομιλία του στην Χαλκίδα.

«Η

χρηματοδότηση πηγαίνει κατευθείαν για να πληρώνει τους τόκους και τα χρεολύσια. Και κυρίως το λέμε στην κ. Μέρκελ που έχει εκλογές. Και βεβαίως εκεί δεν έχει αντίπαλο. Εδώ είναι ο αντίπαλός της. Εσείς και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο αντίπαλός της» επεσήμανε , υπογραμμίζοντας ότι το μόνο χρέος που αναγνωρίζουμε είναι το χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό που πρέπει να ζει με αξιοπρέπεια και όχι το χρέος απέναντι στη διεθνή τοκογλυφία.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η λύση δεν θα έρθει ούτε από τον βορρά, ούτε από την ανατολή, ούτε από τη δύση αλλά τη λύση θα τη δώσουμε εμείς αφού πούμε ένα μεγάλο όχι στις κυβερνήσεις της καταστροφής.

Κεδίκογλου: «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου».

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος σχολίασε πως «κατανοούμε ότι ενόψει συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Τσίπρας πρέπει να κανακέψει τις ακραίες συνιστώσες του, δεν περιμέναμε όμως να υπόσχεται ακόμα και σοβιέτ στα εργοστάσια!».

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εντός συνεδρίου, αλλά εκτός τόπου και χρόνου…», προσέθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Κεδίκογλου.

Στο σχόλιο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ.Σίμου Κεδίκογλου ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί να σχολιάζει κάθε τρεις και λίγο τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ας ασχοληθεί λίγο και με την παρουσίαση του κυβερνητικού έργου και ας βρει λίγο χρόνο να μετρήσει πόσες επιχειρήσεις και εργοστάσια έχουν κλείσει επί της κυβέρνησής του».

«Αυτός που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος», πρόσθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα