Άνω κάτω τη Βουλή, έκανε η Ζωή!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, με ιδιαίτερα επιδέξιο τρόπο και χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν, άρπαξε κρυφά από το προεδρείο της Βουλής, το έγγραφο που είχε κατεθεί λίγη ώρα πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ, για ονομαστική ψηφοφορία

στο νομοσχέδιο του Αντώνη Μανιτάκη.

Προεδρεύων εκείνη την ώρα ήταν ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης ο οποίος μόλις το αντιλήφθηκε διέκοψε τους ομιλητές και σε έντονο ύφος κάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου να επιστρέψει το έγγραφο αμέσως κατιγορώντας την πως το πήρε κρυφα:«Την ώρα που εγώ κοιτούσα αλλού ήρθατε κρυφά και πήρατε το έγγραφο, να το φέρετε αμέσως πίσω»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το έδρανό της άρχισε να φωνάζει κρατώντας το έγγραφο στο χέρι, αρνούμενη όμως να το επιστρέψει.

«Φέρτε τώρα το έγγραφο εδώ, από τη στιγμή που κατατέθηκε είναι του προεδρείο και όχι δικό σας» φώναζε από την έδρα ο κ. Μαρκογιαννάκης με τη σειρά του.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζητούσε το λόγο επί προσωπικού και ο προεδρεύων σε έξαλλη κατάσταση της απαντούσε «θέλετε να το πλαστογράφησετε; Τι θέλετε να το κάνετε; Εδώ δεν είναι μπακάλικο να ανεβαίνει ο καθένας πάνω και να παίρνει ότι θέλει».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να φωνάζει και ο κ. Μαρκογιαννάκης σε έξαλλη κατάσταση την απείλησε ότι θα την βγάλει έξω από την αίθουσα, θυμίζοντας μάθημα σε τάξη δημοτικού σχολείου.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που κατάλαβε την γκάφα της Ζωής για να αποφορτίσει την κατάσταση δήλωσε ότι το έγγραφο το πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να προσθέσει ένα ακόμα άρθρο για την ονομαστική και αν τελικά αυτό δεν καταστεί εφικτό θα το επιστρέψει στο προεδρείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα