Ανδρέας Ρόκκος: Δείτε τον Κύπριο γιό του Στέλιου Ρόκκου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ο Ανδρέας Ρόκκος, είναι 21 χρονών και είναι στα βήματα του πατέρα του, χωρίς ωστόσο να εκμεταλλεύεται το όνομά του! Είναι χαμηλών τόνων και ποτέ δεν προκαλεί. Εδώ και δεκαέξι χρόνια ζει στην Κύπρο με την μητέρα του, Πωλίνα, ενώ η αδυναμία που έχει στον πατέρα του είναι τεράστια.

Ο Ανδρέας Ρόκκος σε πιο παλιά του συνέντευξη στο showtime είχε πει για τον πατέρα του: «Επειδή είμαι ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, πρέπει πρώτα

να ωριμάσω καλά φωνητικά και να πατήσω καλά στα πόδια μου και μετά να κάνω τα επόμενα βήματα μου… Μου αρέσει να ερμηνεύω τραγούδια του πατέρα μου, τα λατρεύω.

Μεγάλωσα με αυτά και γενικά μεγάλωσα με την ίδια ροκ διάθεση που έχει ο πατέρας μου», δήλωσε ενώ συνέχισε λέγοντας: «Στην Κύπρο ζω μόνος μου και η μητέρα μου είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Το ίδιο και ο μπαμπάς μου, θα με στήριζε σε κάθε απόφαση μου, όχι γιατί είναι ο πατέρας μου αλλά γιατί είμαι ο γιος του. Θα ήθελα πάρα πολύ κάποια στιγμή να δουλέψω μαζί του γιατί είναι εκτός πατέρας μου και ένας άνθρωπος που εκτιμώ αφάνταστα ως καλλιτέχνης… Δεν είναι όνειρο μου να ανέβω Αθήνα και να γίνω καλός τραγουδιστής αλλά στόχος μου. Αν όλα πάνε καλά θα το ήθελα πάρα πολύ… Θα δείξει και θα φανεί στην πορεία. Προς το παρόν η ζωή μου είναι στην Κύπρο, η επαγγελματική μου αρχή έγινε εδώ και το μέλλον θα έρθει με τον καιρό».

Όπως θα παρατηρήσετε οι ομοιότητες με τον πατέρα του είναι πολλές, όχι όμως μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στην φωνή. Ακούστε τον να ερμηνεύει ένα τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου!

Keywords
Τυχαία Θέματα