Ανδρέας Παπαδόπουλος: Ο… Τσίπρας των «58»;

Μετά την εκδήλωση των «58» την προηγούμενη εβδομάδα στο Περιστέρι οπου στην ουσία εξήγγειλαν την κάθοδό τους ως ενιαίο σχήμα στις ευρωεκλογές με το όνομα Δημοκρατική Προοδευτικη Παράταξη, άνοιξε ο χορός της ονοματολογίας για το ποιος θα ηγηθεί του σχήματος.

Αρκετοί φαίνεται να προκρίνουν τον 35χρονο πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλο, καθώς πιστεύουν ότι η επιλογή του σηματοδοτεί το νέο και άφθαρτο. Άλλωστε,

επισημαινεται ότι ο κ. Παπαδοπουλος στο περασμά του απο τη θέση του εκπροσωπου τύπου της ΔΗΜΑΡ διακρίθηκε για τη μετριοπάθειά του και το πολιτικό του ήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκ των ιδρυτικών στελεχών της Κίνησης Γιάννης Βούλγαρης, φέρεται να έχει προτείνει στον κ. Παπαδόπουλο θέση στο ευρωψηφοδέλτιιο της ελληνικής «Ελιάς».

Απόψε στις 7 εξάλλου, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος θα μιλήσει στην εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά υπό την ιδιότητα του δημοσιογράφου, μαζί με τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «58» φερονται να έχουν και τις… ευλογίες του επικεφαλής των σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλιο Χάνες Σβόμποντα, καθώς στην πρόσφατη συνάντησή που είχε μαζί τους τους παρότρυνε να μην διστάσουν να βάλουν μπροστάρη ενα 35άρη ώστε να σηματοδοτήσουν την πραγματική ανανέωση.

Αν τελικά το σχέδιο αυτο προχωρησει και το σχημα υπό τον Ανδρέα Παπαδόπουλο στις ευρωεκλογές αποκτήσει δυναμική, τότε το επόμενο στάδιο ειναι να προταθεί επικεφαλής του πολυσυλλεκτικού σχήματος μέσα απο μια «βελούδινη» διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όλα αυτά ομως μέχρι να αποκτήσουν «σάρκα και οστά» θα χρειαστούν πολύ χρονο, καθώς οι αντιδράσεις που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο ήταν έντονες, με κορυφαία στελέχη του κινήματος όπως ο κ. Καρχιμάκης, ο κ. Σκανδαλίδης, η κ. Γεννημάτα κλπ. να διαφωνούν ξεκάθαρα με τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την… απορρόφησή του από τους «58».

The post Ανδρέας Παπαδόπουλος: Ο… Τσίπρας των «58»; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα