Αναζητούν το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο ιερέας

Έρευνες για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου, με το οποίο ο εραστής της παπαδιάς αφαίρεσε τη ζωή από τον ιερέα, διεξάγει η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές, η 43χρονη πρεσβυτέρα με τον 41χρονο φέρονται να είχαν προσχεδιάσει τον φόνο, λόγω της σχέσης που διατηρούσαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα η 43χρονη, αφού είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον φερόμενο ως συνεργό της, στάθμευσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον ιερέα σύζυγό της σε πάροδο της εθνικής οδού Πύργου- Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή του Κάτω

Σαμικού.

Προφασιζόμενη σωματική της ανάγκη, απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο, με τον 41χρονο που βρισκόταν στην περιοχή να πλησιάζει στη συνέχεια το αυτοκίνητο και να πυροβολεί τον ιερέα με κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, τον τράχηλο και τον θώρακα.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, η 43χρονη επιχείρησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, να αποπροσανατολίσει την έρευνα, ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε με κίνητρο τη ληστεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα