Απίστευτο: Αναβλήθηκε η συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή, λόγω απουσίας υπουργών

Έντεκα επίκαιρες ερωτήσεις επρόκειτο να συζητηθούν σήμερα το πρωί στην Βουλή όμως εξαιτίας της απουσίας των υπουργών συζητήθηκε μόνο μια! Είναι γεγονός ότι η Παρασκευή για πολλούς υπουργούς θεωρείται…αργία και δεν πατάνε στη Βουλή.

Επίσης, την τελευταία ημέρα της εβδομάδας τα έδρανα είναι συνήθως άδεια και από βουλευτές της επαρχίας καθώς σπεύδουν να επισκεφτούν τις εκλογικές τους περιφέρειες.

Το θέμα της απουσίας των υπουργών

και βουλευτών πρώτος είχε επισημάνει ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η θέα των αδειών εδράνων και η απουσία των αρμοδίων υπουργών που επέφερε την αναβολή των συζητήσεων στις επίκαιρες ερωτήσεις εξόργισε τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτσης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής δήλωσε: «Νομίζω το σκορ έχει φτάσει το 1 – 11.

Κανείς δεν πείθεται ότι 10 υπουργοί την Παρασκευή το πρωί έχουν κώλυμα», επισημαίνοντας μάλιστα ότι κακές εντυπώσεις δεν διαμορφώνουν μόνο οι ύβρεις που κατά καιρούς ακούγονται στην αίθουσα της ολομέλειας αλλά και η εικόνα των αδειών κοινοβουλευτικών εδράνων.

Α.Κ.

The post Απίστευτο: Αναβλήθηκε η συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή, λόγω απουσίας υπουργών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα