Αναστασίου: «Οι παίκτες μου δουλεύουν πολύ»

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις αλλά δυσκολεύεται στα ματς πρωταθλήματος να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα αφού πιστεύει πως η ομάδα σύντομα θα αποδώσει μέσα στο γήπεδο όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

«Όπως είχα πει στην αρχή, η ομάδα θα βελτιώνεται. Και από τη στιγμή που τα παιδιά βρίσκονται πιο πολύ καιρό μαζί και δουλεύουν στους ρυθμούς που δουλεύουν- γιατί δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και εντατικά- θα

γινόμαστε καλύτεροι.

Και αυτός ήταν και ο στόχος. Απλά κάποια μικροπροβλήματα της τελευταίας στιγμής μας κάνουν να ανατρέπουμε τα πλάνα μας και τον τρόπο παιχνιδιού.

Αλλά σαν γενική εικόνα, νομίζω ότι αφήνει ικανοποίηση η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά, η ενέργεια που βγάζουν σε κάθε παιχνίδι, το γεγονός ότι προσπαθούμε να παίξουμε σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό βγαίνει και νομίζω ότι κερδίζοντας παιχνίδια- επειδή έχουμε και αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και ξένους παίκτες οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό- αποκτάμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία στην ομάδα και στον κόσμο φαντάζομαι».

Αναφορικά με το προσεχές ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Έλληνας τεχνικός είπε στον κάμερα της “Nova”:

«Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αν εμείς δεν κάνουμε αυτά που πρέπει. Και αν κάνουμε αυτά που πρέπει- ανεξάρτητα με το όνομα του αντίπαλου- θα έχουμε το πάνω χέρι.

Και νομίζω δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι, ότι όταν κάνουμε αυτά που πρέπει, είμαστε το απόλυτο αφεντικό και είτε παίζουμε με τον Αστέρα, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, ο στόχος μας είναι να κάνουμε αυτά που πρέπει, για να μπορούμε να έχουμε το πάνω χέρι και ουσιαστικά να κρίνουμε εμείς το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα