Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της προκήρυξης για τη ΝΕΡΙΤ (Αναλυτικά οι πίνακες)

Με δελτίο τύπου ανακοινώθηκαν μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης, η οποία αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 71 θέσεων προσωπικού, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης αλλά και 119 θέσεις προσωπικού, τεχνολογικής εκπαίδευσης, στη ΝΕΡΙΤ ΑΕ.

Ειδικότερα, η σχέση εργασίας θα είναι ιδιωτικού δικαίου και αορίστου χρόνου, με τους αλφαβητικούς πίνακες των διοριστέων και τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων, να βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα

με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείονται της διαδικασίας και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 12 Απριλίου έως και την πάροδο της 22ας Απριλίου 2014, ημέρας Τρίτης.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους πίνακες!

The post Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της προκήρυξης για τη ΝΕΡΙΤ (Αναλυτικά οι πίνακες) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα