«Αν…» η ταινία που έσπασε ρεκόρ στην πρεμιέρα

Το καλύτερο άνοιγμα ελληνικής ταινίας πέτυχε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την ταινία «Αν…» τα τρία τελευταία χρόνια.

Το πρώτο εγχείρημα του σκηνοθέτη-ηθοποιού στην μεγάλη οθόνη έκανε πρεμιέρα για το κοινό την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου με αποτέλεσμα να κόψει εκείνο το τριήμερο 29/11-2/12 περίπου 100.000 εισιτήρια.

 Η ταινία, σε διανομή της Village Films, έστειλε τον κόσμο στις αίθουσες παρά

την κακοκαιρία των δύο πρώτων ημερών και η δυναμική της φάνηκε στις προβολές της Πέμπτης από τις οποίες συγκέντρωσε περίπου 19.000 εισιτήρια. Αναλυτικά, το φιλμ είδαν 57.696 θεατές σε 55 οθόνες της Αθήνας και του Πειραιά, ενώ ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων πανελλαδικά είναι 98.789 από συνολικά 113 οθόνες.

Το «Αν…» άνοιξε καλύτερα από την άλλη μεγάλη ελληνική ταινία της σεζόν, το «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή σε διανομή της Feelgood Entertainment, που μάζεψε παραπάνω από 85.000 εισιτήρια από τις ελληνικές αίθουσες στο ξεκίνημά του στα μέσα Οκτωβρίου (έως σήμερα, αρχές Δεκέμβρη, το «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» μετράει περί τα 312.000 εισιτήρια). Κάτι ο Τζέιμς Μποντ με το «Skyfall» που έχει ξεπεράσει τα 543.000 εισιτήρια μέσα σε έναν μήνα προβολών, κάτι και οι άλλες δύο πολυδιαφημισμένες ελληνικές παραγωγές και το ελληνικό μποξ όφις έχει ξαναζωντανέψει το τελευταίο δίμηνο.

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα